Seminārs par «Erasmus+» programmu

26. februāris, 2014
.
.
.

RTU Starptautiskās sadarbības departaments un Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA) organizē informatīvu semināru par jauno programmu «Erasmus+», kas notiks trešdien, 2014. gada 5. martā, no plkst. 12 līdz 14 Kaļķu ielā 1, 301. auditorijā. Semināru vadīs VIAA Eiropas Savienības Mūžizglītības programmas departamenta «Erasmus» nodaļas vadītājas vietniece Antra Meņģele un vecākā programmas speciāliste Līvija Mačtama.

«Erasmus+» ir jauna Eiropas Savienības programma izglītības, apmācības, jaunatnes un sporta jomā 2014.–2020. gadam. Tā aizstāj vairākas esošās ES programmas, aptverot visas izglītības jomas: mūžizglītības programmu — «Erasmus» (augstākā izglītība), «Leonardo da Vinci» (arodizglītība), «Comenius» (skolas izglītība), «Grundtvig» (pieaugušo izglītība), «Jaunatne darbībā» un piecas starptautiskās programmas («Erasmus Mundus», «Tempus», «Alfa», «Edulink» un programma sadarbībai ar rūpnieciski attīstītajām valstīm).

Vairāk informācijas: VIAA mājas lapā

Vietu skaits seminārā ir ierobežots, tādēļ lūdzam līdz otrdienai, 4. martam, informēt par dalību, sūtot ziņu uz e-pastu vai zvanot pa tālruni 67089055.

Aicinām izmantot iespēju uzzināt aktuālāko informāciju par «Erasmus+» programmas aktivitātēm, finansējumu un projektu konkursiem!

Starptautiskās sadarbības departaments

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

26. februāris, 2014 plkst. 16:39

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi