Seminārs «Finansēšanas avoti inovācijai un biznesam»

5. marts, 2014
.
.
.

Ceturtdien, 13. martā, no plkst. 14.30 līdz 16.00 Āzenes ielā 18, 116. auditorijā norisināsies seminārs «Finansēšanas avoti inovācijai un biznesam».

Daudzviet ir dzirdēti aicinājumi pievērsties inovācijai, attīstīt jaunus produktus un tehnoloģijas, kļūt par darba devēju. Jā, man ir ideja, bet kur ņemt naudu turpmākajām darbībām? Plašāk zināmais finansējuma avots ir banku aizdevumi. Bet ir arī citas iespējas!

Mums ir jābūt iespējami labāk informētiem, lai izvēlētos saviem mērķiem atbilstošāko variantu – tāds ir semināra moto.

Seminārā tiks sniegta informācija par ALTUM, Latvijas Garantiju aģentūras darbību un riska kapitāla fondu finansējuma iegūšanas nosacījumiem – programmām, kuru uzdevums ir Latvijas tautsaimniecības attīstīšana un pievienotās vērtības radīšana.  

Iegūtā informācija  būs noderīga uzņēmējiem un palīdzēs komercializēt zinātniski pētnieciskā darba rezultātus. Tiks sekmēta sistēmas «augstskola – uzņēmums – augstskola» attīstība, kā arī veicināts jaunu, zinātnes ietilpīgu ražotņu veidošanas process un esošo uzņēmumu inovatīva izaugsme.

Seminārā uzstāsies:

Jēkabs Krieviņš, VAS  «Latvijas Attīstības finanšu institūcijas «Altum»» Valdes priekšsēdētaja vietnieks
Ivars Golsts, Latvijas Garantiju aģentūras direktors
Marita Zirne, Riska kapitāla fonda «ZGI Capital» Garantiju un mezanīna aizdevumu daļas vadītāja

Semināru vadīs: Dr.oec. Jānis Ēriks Niedrītis, RTU Biznesa un inovācijas departamenta nodaļas vadītājs

Apmeklējot semināru, Jūs saņemsiet RTU tālākizglītības sertifikātu.

Lai pieteiktos dalībai seminārā, lūgums aizpildīt anketu, pēc elektroniskas pieteikšanās, Jūs saņemsiet atbildes e-pastu par dalības apstiprināšanu.

Semināru organizē RTU Biznesa un inovācijas departaments. Papildu informāciju varat saņemt, sūtot jautājumus uz e-pastu: .

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

5. marts, 2014 plkst. 10:07

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi