RTU un BMDA aicina uz starptautisku konferenci «Veiksmīgs 21. gadsimta uzņēmums»

20. februāris, 2014
.
.
.

No 7. līdz 9. maijam Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) sadarbībā ar Baltijas menedžmenta attīstības asociāciju (Baltic Management Development Association (BMDA)) organizē vērienīgu konferenci «Veiksmīgs 21. gadsimta uzņēmums», kurā aicināti piedalīties Latvijas un ārzemju biznesa un akadēmiskās vides pārstāvji.

Jau gandrīz 12 gadus BMDA saved kopā pārstāvjus no dažādām augstskolām un biznesa vides uz galveno asociācijas gada notikumu – ikgadējo konferenci, kurā viņi dalās pieredzē, analizē un diskutē par dažādu laikmetīgu un mūsdienīgu biznesa un attīstības jautājumu, un problēmu radošiem un tehnoloģiskiem risinājumiem.

Konferences dalībnieki vienmēr tiek iesaistīti aktīvās diskusijās, interaktīvās debatēs, kā arī viņiem tiek dota iespēja apmeklēt un iepazīt labākos un veiksmīgākos valstī darbojošos uzņēmumus un organizācijas. Dalībniekiem tiek dota iespēja satikt un klausīties pieredzējušos un zinošos ekspertos no visas pasaules, dalīties savos izaicinājumos un pieredzē un diskutēt par interesantiem risinājumiem.

islande_hotel.jpg Neiztrūkstoša pasākuma daļa ir aizraujoši un interesanti sociālie pasākumi, kuros tiek iepazīta vietējā kultūra, tradīcijas, nacionālā virtuve, dziesmas un dejas. Kopš asociācijas dibināšanas 2002. gadā, konference ir notikusi 11 dažādās Baltijas jūras reģiona valstīs, un šogad šis īpašais gada pasākumus notiks vienā no visburvīgākajām pilsētām Eiropā – Rīgā.

Konferences buklets
Rakstu iesniegšana
Sadarbības piedāvājums
Reģistrācija internetā

Vairāk informācijas par konferenci atrodas BMDA mājaslapā.

Konferences atbalstītājs Islande Hotel

RTU Informācijas centrs 

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

20. februāris, 2014 plkst. 16:32

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi