RTU aicina uz Aerohive semināru par korporatīvo un bezvadu tīklu risinājumiem

15. novembris, 2013
.
.
.

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) sadarbībā ar «Aerohive Networks» organizē semināru, kur dalībnieki tiks iepazīstināti ar «Aerohive Networks» inovatīvo pieeju korporatīvo un bezvadu tīklu risinājumiem.

Seminārs notiks 28. novembrī no plkst. 9 līdz 17 Meža ielā 1/4, 220. auditorijā. Seminārs paredzēts pētniekiem, absolventiem un maģistrantiem. Darba valoda – angļu, dalība seminārā ir bezmaksas.

Semināra laikā ar prezentācijām uzstāsies «Aerohive Networks» pārstāvji Rodžers Kervens (Roger Kervén) un Mihaels Nīstroms (Michael Nyströms).

Dalībniekiem būs unikāla iespēja pašiem pamēģināt un testēt jaunākos «Aerohive Networks» produktus un risinājumus.

Aerohive risinājumam vienotais pārvaldības rīks piekļuves punktiem atrodas mākonī; piekļuves punktiem nav vajadzības pēc kontrolieriem; piekļuves punkti spēj atpazīt lietotāja gala iekārtu (piemēram, vai tas ir mobilais telefons ar Android OS vai Apple iOS, vai portatīvais dators) un piesaistīt sagatavotus kvalitātes un drošības profilus.

Aerohive nodrošina unikālu funkcionalitātes, kā piemēram, Apple Bonjour, Apple Airplay darbību korporatīvajos tīklos ar dažādiem  apakštīkliem un drošības politikām.

«Aerohive Networks» pielieto inovatīvus risinājumus korporatīvo bezvadu tīklu vadībā. «Gartner, Inc.» ir atzinuši, ka «Aerohive Networks» ir viens no straujāk augošajiem ražotājiem bezvadu tīklu segmentā. «Aerohive Networks» produkti jau šodien ir uzstādīti visos RIMI lielveikalos gan Latvijā, gan citās Baltijas valstīs un Skandināvijā.

Pieteikties semināram var pa tālruni: 67089453 vai rakstot uz e-pastu .

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

15. novembris, 2013 plkst. 0:00

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi