Profesionālās tālākizglītības kursi loģistikā

6. februāris, 2014
.
.
.

No 13. marta līdz 15. aprīlim Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Uzņēmējdarbības loģistikas pētījumu un mācību centrs sadarbībā ar RTU Starptautisko ekonomisko sakaru un muitas institūtu (SESMI) organizē profesionālos tālākizglītības  kursus  «Loģistikas  procesu vadīšana», kuru mērķis ir sniegt padziļinātas teorētiskās un praktiskās zināšanas saistībā ar aktuālajiem procesiem loģistikas nozarē.

Kursi paredzēti vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības uzņēmumu darbiniekiem, noliktavu un muitas noliktavu darbiniekiem, kā arī loģistikas struktūrvienību darbiniekiem un vadītājiem.

Dalības maksa vienai personai 370,00 EUR + PVN.

Piedāvājam atlaides dalības maksai, ja no viena uzņēmuma piedalās 3 un vairāk pārstāvji – viena dalībnieka dalības maksa – 300,00 EUR + PVN.

Pastāvīgajiem klientiem, sadarbības partneriem un RTU absolventiem piedāvājam maksas atlaides. Viena dalībnieka dalības maksa – 300,00 EUR + PVN.

Dalības maksa par atsevišķu tēmu klausīšanos:

  • 70,00 EUR + PVN (apmeklējot tēmu ar vienu nodarbību);
  • 140,00 EUR + PVN (apmeklējot tēmu ar divām nodarbībām).

RTU absolventiem, pastāvīgajiem klientiem un sadarbības uzņēmumiem, kā arī, ja konkrēto tēmu apmeklē 3 un vairāk pārstāvji no viena uzņēmuma, dalības maksa vienai persona:

  • 60,00 EUR + PVN (apmeklējot tēmu ar vienu nodarbību);
  • 120,00 EUR + PVN (apmeklējot tēmu ar divām nodarbībām).

Dalības maksa ietver pilnu kurus apmācību programmu, kursu izdales materiālus, apliecību un sertifikātu izgatavošanu, kafijas pauzi. Kursu dalībniekus nodrošinām ar bezmaksas autostāvvietu.
Kursi tiek organizēti nelielās grupās, ap 15 dalībniekiem.

Kursi notiks otrdienās un ceturtdienās no plkst. 18–21 Rīgā, Kalniema ielā 6.
Kursu nodarbības notiek latviešu valodā.

Plašāka informācija un pieteikšanās www.sesmi.rtu.lv.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

6. februāris, 2014 plkst. 10:24

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi