«Nodarbinātības un prasmju prognozēšanas politikas: Sociālo investīciju atdeves pieeja» pasākumi

27. janvāris, 2014
.
.
.

Tuvojās noslēgumam Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Inženierekonomikas un vadības fakultātes (IEVF) Ražošanas un uzņēmējdarbības institūta (RUI) un Ražošanas kvalitātes institūta (RKI) īstenotais Mūžizglītības programmas Leonardo da Vinči Inovāciju pārneses projekts «Nodarbinātības un prasmju prognozēšanas politikas: Sociālo investīciju atdeves pieeja» Nr. 2011-1-PT1-LEO05-08605 (turpmāk - ESAP projekts).

Projekta noslēguma pasākumi ir:
1. Nacionālā konference, kas notiks 2014. gada 27. janvārī RTU IEVF Rīgā, Kalnciema ielā 6 plkst. 18.
2. Starptautiskā konference, kas notiks 2014. gada 11. februārī, Loures (Portugāle) municipalitātes galvenajā ēkā, Praça da Liberdade 2674-501.

Noslēguma pasākumos projekta īstenotāji informēs iesaistītās un ieinteresētās puses par projekta norisi, pasākumiem un rezultātiem. Aicinām piedalīties konferencēs visus interesentus. 

ESAP projekta mērķis ir novērtēt atdevi no ieguldījumiem aktīvajā nodarbinātības un profesionālās izglītības politikā un veicināt dažādu iesaistīto pušu dalību šī brīža un nākotnes darba tirgus prasību analīzē, gan vietējā un reģionālajā mērogā, gan nozaru perspektīvā.

Projekta rezultātā tiks veicinātas pārdomas par nodarbinātību, prasmju atzīšanu un nodarbinātības veicināšanas risinājumu izplatīšanu gan Eiropas, gan nacionālajā, gan pašvaldību līmenī.

Projekta ilgums: 24 mēneši (2012.-2014.).
Projekta partnervalstis: Čehija, Latvija, Lielbritānija, Portugāle, Spānija.

Plašāka informācija par ESAP projektu pieejama IEVF mājaslapā.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

27. janvāris, 2014 plkst. 16:29

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi