Apgūsti Vides inženierzinātni bez maksas!

15. janvāris, 2014
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Tālākizglītības nodaļa sadarbībā ar RTU Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātes (EEF) Vides aizsardzības un siltuma sistēmu institūtu turpina 2006. gadā uzsāktu iniciatīvu, kad jebkuram interesentam ir iespēja bez maksas apgūt studiju priekšmetu «Vides inženierzinātne» 2 kredītpunktu apjomā.

Studiju kursā nozares speciālisti sniegs informāciju par vides inženierzinātnes pamatnostādnēm citās zinātnēs, par tēmas aktualitāti mūsdienu sabiedrībā, vides problēmām, to ietekmēm uz nākamajām paaudzēm un citiem ar vidi saistītiem problēmjautājumiem. Notiks arī lietišķās spēles par aktuāliem tematiem, sniedzot praktiskas un daudzpusīgas zināšanas par mums apkārt notiekošajiem procesiem.

Studiju kursā tiks aplūkoti šādi temati: piesārņojums, tīrāka ražošana, enerģija, atjaunojamie resursi, klimata tehnoloģijas, ekodizains u.c.

Pēc studiju priekšmeta sekmīgas apgūšanas tiks izsniegta RTU Tālākizglītības apliecība.

Nodarbības notiks no 4. februāra līdz 25. martam otrdienās no plkst. 16.30 līdz 19.50 Kronvalda bulvārī 1, 21. auditorijā.

Pieteikšanās notiek līdz 31. janvārim. Nenokavē – vietu skaits ir ierobežots.

Detalizētāku informāciju par RTU EEF Vides aizsardzības un siltuma sistēmu institūtu un studiju kursu «Vides inženierzinātne» var atrast institūta mājas lapā .

RTU Tālākizglītības nodaļas citas piedāvātās iespējas: www.rtu.lv/talakizglitiba

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

15. janvāris, 2014 plkst. 14:32

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi