Veiksmīgi aizvadīta 12. ikgadējā starptautiskā BMDA konference

21. maijs, 2014
.
.
.

Noslēgusies starptautiskā Baltijas menedžmenta attīstības asociācijas (Baltic Management Development Association – BMDA) konference «Veiksmīgs 21. gadsimta uzņēmums». Tajā  piedalījās vairāk nekā 100 akadēmiskās un biznesa vides pārstāvji no 18 pasaules valstīm. 

Pārstāvji dalījās pieredzē, analizēja un diskutēja par aktuālām biznesa vadības un attīstības problēmām un risinājumiem. Konference no 7. līdz 9. maijam notika Rīgā un to organizēja  BMDA sadarbībā ar Rīgas Tehnisko universitāti (RTU). 

Šogad pirmo reizi konference notika trīs dienas. Pirmā diena tika veltīta akadēmiskajai sabiedrībai, tika prezentēti pētījumi pārvaldības jomā, diskutēts par pētniecības nozīmību un starptautiskās akreditācijas lomu mūsdienu pasaulē.  

Otrajā un trešajā konferences dienā tika runāts par praktiskiem vadības risinājumiem organizācijās un uzņēmumos. Vadības konsultāciju uzņēmumu un biznesa pārstāvji no dažādām valstīm iepazīstināja dalībniekus ar uzņēmumu veiksmes stāstiem, pieeju, instrumentiem un idejām. 

Konferences dalībnieki apmeklēja arī četrus veiksmīgus Latvijas uzņēmumus: SIA «Draugiem.lv Grupa», A/S «Laima», SIA «Knauf Latvia» un SIA «Plockmatic». To pārstāvji iepazīstināja dalībniekus ar uzņēmumu darbību, vēsturi, kā arī katra uzņēmuma veiksmes stāstu. 

«Šogad ikgadējā BMDA konference notika Rīgā ne jau tikai tāpēc, ka tā ir burvīga pilsēta, pat ne tāpēc, ka Rīga ir Eiropas Kultūras galvaspilsēta 2014. Mēs bijām šeit, jo mums ir ļoti uzticams un profesionāls partneris, tāpēc es vēlos sirsnīgi pateikties Rīgas Tehniskajai universitātei, kuras vadība un akadēmiskie pārstāvji atbalstīja un ar entuziasmu gatavojās šim pasākumam. Īpaši pateicamies RTU Inženierekonomikas un vadības fakultātei par viņu centieniem un profesionālo darbu. RTU noteikti ir pareizā vieta, kur runāt un mācīties par straujām pārmaiņām, klientu vēlmju apmierināšanu un panākumiem, par sadarbību starp akadēmisko un biznesa vidi,» uzsvēra BMDA prezidents dr. Virginijus Kundrotas.

Kopš asociācijas dibināšanas 2002. gadā, konference ir notikusi dažādās Baltijas jūras reģiona valstīs, un šī bija trešā reize, kad tā tika organizēta Rīgā.

RTU Komunikācijas nodaļa 

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

21. maijs, 2014 plkst. 12:14

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi