Sezonas otrajā «Biznesa sulā»: «I’M Your Shirt» un «KICHI home»

7. novembris, 2014
.
.
.

Notiks Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Karjeras centra organizēts un ar SEB bankas atbalstu veidotais jaunās sezonas otrais uzņēmējdarbības interesentu forums «Biznesa sula», kurā šoreiz par savu biznesa pieredzi stāstīs radoši veidotu apģērbu zīmola «I’M Your Shirt» apģērbu dizainere Indra Miklāva un augstas kvalitātes mājas tekstila izstrādājumu zīmola «KICHI home» līdzīpašniece Zane Verika.    

Zīmols «I’M Your Shirt» radīts, lai klientiem piedāvātu radoši veidotus kreklus un blūzes. Uzņēmuma interneta veikalā klients pats piedalās kārotā krekla vai blūzes radīšanā, savā īpašumā iegūstot neatkārtojamu dizaina apģērbu. Savukārt zīmola «KICHI home» piedāvātās produkcijas izgatavošanā tiek izmantoti ekoloģiski materiāli.

Vadošā Eiropas inovāciju un uzņēmējdarbības izglītības organizācijas «European Institute of Technology ICT Labs» (EIT ICT Labs) pārstāve no Somijas Maria Boychenko stāstīs par ārvalstu studentu pieredzi uzņēmējdarbības veikšanā. Viņa iepazīstinās ar šādām biznesa iespējām, ko sniedz EIT ICT Labs studentiem ar tehnisko izglītību: EIT ICT Labs maģistra programmas; vasaras skolas; «startup» programmas.  

Pasākums notiks ceturtdien, 27. novembrī, plkst. 18 zinātkāres centrā «Zili brīnumi», Rīgā, t.c. «Galleria Riga», Dzirnavu ielā 67, 5. stāvā. Semināram iespējams pieteikties šeit. Semināram varēs sekot līdzi arī interneta tiešsaistē.

Jauno uzņēmēju forums «Biznesa sula» notiek kopš 2011. gada, un tajā satiekas uzņēmēji ar studentiem – topošajiem uzņēmējiem, lai dalītos savā veiksmes formulā, kas ir sniegusi iespēju realizēt kādu no savām biznesa idejām. Foruma laikā notiek aktīva diskusija, kā arī ir nodrošināta piemērota vide jaunu kontaktu veidošanai un jau esošo nostiprināšanai.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

7. novembris, 2014 plkst. 15:23

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi