Sezonas ceturtajā «Biznesa sulā»: «Autine» un Vides risinājumu institūts

18. februāris, 2015
.
.
.

Notiks Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Karjeras centra un RTU Cēsu filiāles organizēts un ar SEB bankas atbalstu veidotais sezonas ceturtais uzņēmējdarbības interesentu forums «Biznesa sula», kurš pirmo reizi notiks ārpus Rīgas – Cēsīs. Šoreiz par savu biznesa pieredzi stāstīs ekskluzīvu, augstas kvalitātes nažu un instrumentu ražošanas zīmola «Autine» radītājs Jānis Nīmanis un Vides risinājumu institūta (VRI) izpilddirektore Inese Suija-Markova.

Pasākuma notikuma vieta – Cēsis – izraudzīta apzināti, lai pilsētā studējošie, strādājošie un citi interesenti uzzinātu veiksmīgu uzņēmēju pieredzi biznesa sākšanā, tādējādi stimulējot vietējo iedzīvotāju interesi jaunu produktu radīšanā un pakalpojumu sniegšanā.

Zīmola «Autine» rādītājs Jānis Nīmanis ir latviešu kalējs, kurš pasaulē zināms ar vārdu John Neeman un atpazīstamību ieguvis, izgatavojot vienus no kvalitatīvākajiem kokapstrādes instrumentiem pasaulē. Viņa radītos cirvjus, kaltus, slīmestus un citus amatnieku rīkus lieto nozares meistari vairāk kā desmit valstīs.

VRI ir moderna zinātnes organizācija, kas, izmantojot jaunākās informācijas tehnoloģijas, īpaši aviācijā bāzētu attālo izpēti, rada zināšanas un praktiski pielietojamus risinājumus pārdomātai un ilgtspējīgai vides un dabas resursu izmantošanai. 2013. gadā VRI sadarbībā ar privātā sektora partneri un RTU izveidoja unikālu lidojošu laboratoriju. 

Pasākums notiks otrdien, 24. februārī, plkst. 19 kafejnīcā «Cafe 2 Locals», Cēsīs, Rīgas ielā 24a. Semināram iespējams pieteikties šeit.

Jauno uzņēmēju forums «Biznesa sula» notiek kopš 2011. gada, un tajā satiekas uzņēmēji ar studentiem – topošajiem uzņēmējiem, lai dalītos savā veiksmes formulā, kas ir sniegusi iespēju realizēt kādu no savām biznesa idejām. Foruma laikā notiek aktīva diskusija, kā arī ir nodrošināta piemērota vide jaunu kontaktu veidošanai un jau esošo nostiprināšanai.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

18. februāris, 2015 plkst. 14:23

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi