Seminārs «Aktualitātes daudzdzīvokļu māju renovācijā»

29. aprīlis, 2014
.
.
.

2014. gada 7. maijā plkst.10 Rīgas Tehniskās universitātes Inženierekonomikas un vadības fakultātē (Kalnciema ielā 6, 223.auditorijā) notiks seminārs «Aktualitātes daudzdzīvokļu māju renovācijā». Semināra mērķis ir informēt par jaunumiem būvniecības normatīvajos aktos un inovācijām renovācijā. Semināru organizē Ekonomikas ministrija sadarbībā ar RTU IEVF Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma ekonomikas institūtu informatīvās kampaņas «Dzīvo siltāk» ietvaros.

Semināra apmeklētāji varēs iegūt informāciju par aktuālajiem grozījumiem LBN 002-01 «Ēku norobežojošo konstrukciju siltumtehnika» un daudzdzīvokļu māju gaiscaurlaidību samazinošiem risinājumiem atbilstoši jaunajām LBN 002-01 prasībām. Tāpat seminārā lektori informēs par biežāk pieļautajām kļūdām daudzdzīvokļu māju renovācijas projektu īstenošanā, reglamentētās sfēras būvizstrādājumiem un to atbilstību apliecinošiem dokumentiem, ilgtspējīgas būvniecības kritērijiem, veicot mājokļu siltināšanu un daudziem citiem aktuāliem jautājumiem.

Seminārā kā lektori piedalīsies Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras, Patērētāju tiesību aizsardzības centra un būvniecības nevalstisko organizāciju pārstāvji.

Dalība pasākumā – bez maksas.

Semināra dienas kārtība atrodama Ekonomikas ministrijas tīmekļa vietnē.

Dalībai forumā aicinām pieteikties līdz š.g. 6. maijam, tiešsaistē aizpildot pieteikuma anketu šeit .

Sīkāka informācija par pasākumu pieejama Ekonomikas ministrijā:
Inese Bērziņa
e-pasts: v.lv
67013240

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

29. aprīlis, 2014 plkst. 15:39

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi