RTU notiks pasākumu kopums «HPC & Cloud Computing Week 2014»

7. oktobris, 2014
.
.
.

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) aicina Latvijas augstskolu studentus, doktorantus, pētniekus, absolventus un citus interesentus apmeklēt pasākumu kopumu «HPC & Cloud Computing Week 2014», kas ietvers gan zinātnisko programmatūru apmācības, gan prezentācijas. Tas notiks no 20. oktobra līdz 24. oktobrim RTU Dizaina centrā, Rīgā, Āzenes ielā 18. Pasākumi norisināsies angļu valodā, dalība tajos – bez maksas.

«HPC & Cloud Computing week 2014» notiks gan lekcijas, gan praktiskas mācības par paralēlo programmēšanu un citām nepieciešamajām prasmēm zinātniskās programmatūras attīstīšanā. No 20. līdz 23. oktobrim notiks dažādu zinātnisko programmatūru («CUDA», «Comsol», «ANSYS», «IBM SPSS», «AutoCAD» u.c.) apmācības, kā arī būs iespēja iepazīties ar RTU HPC pakalpojumiem. 24. oktobrī notiks prezentācijas par HPC un mākoņskaitļošanu, un uz tām aicināts ikviens interesents.

«HPC & Cloud Computing Week 2014» organizē RTU sadarbībā ar Baltijas HPC asociāciju (Baltic HPC Association). Vairāk informācijas par pasākumu kopumu var atrast  šeit.

Reģistrācija mācībām un prezentācijām - šeit. Reģistrējoties var izvēlēties un apmeklēt tikai interesējošos mācību blokus un/vai prezentācijas. Vietu skaits mācībās ierobežots.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

7. oktobris, 2014 plkst. 16:54

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi