RTU notiek starptautiskā organizācijas «NICE Network» konference

16. jūnijs, 2014
.
.
.

No 15. – 17. jūnijam Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU) notiek ikgadējā starptautiskās organizācijas «NICE Network» («New Initiatives and Challenges in Europe») konference. Tā pulcēs 50 dalībniekus no 15 dalībvalstīm ar mērķi dalīties pieredzē, pārrunāt un veicināt internacionalizācijas procesus, kā arī tālāku sadarbību un tīkla paplašināšanos.

Konference notiek 24. reizi, un to rīko organizācija «The NICE Network» jeb «Jaunas iniciatīvas un izaicinājumi Eiropā», kurā apvienojušās 35 partnerinstitūcijas – biznesa skolas, biznesa un ekonomikas fakultātes un departamenti – no Eiropas, Ziemeļāfrikas un Āzijas. Katru gadu tā norisinās kādā no organizācijas partneraugstskolām, šogad – RTU Inženierekonomikas un vadības fakultātē.

Konferencē tiks runāts par studentu mobilitātes veicināšanu, sadarbības iespējām «Erasmus+» un citos projektos, potenciālo sadarbību augstākās izglītības kvalitātes novērtēšanā, starptautiskajām akreditācijām un novērtēšanas sistēmām, kā arī izglītības programmu internacionalizāciju.

«NICE Network» mērķis ir ne tikai veicināt internacionalizācijas procesus, bet arī sekmēt mācībspēku, studentu un darbinieku mobilitāti starp partnerinstitūcijām, uzlabot mobilitātes kvalitāti un veidot kopīgas sadarbības programmas, kā arī veidot dubultā diploma grāda programmas un uzlabot sadarbību zinātnē.

Vairāk informācijas par konferenci atrodama šeit .

Konferences programma.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

16. jūnijs, 2014 plkst. 12:58

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi