RTU aicina uz Viskonsīnas Universitātes profesora vieslekciju enerģētikā

4. februāris, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātes (RTU EEF) studenti aicināti apmeklēt Viskonsīnas universitātes Enerģētikas centra vadītāja profesora Roberta Lorenca vieslekciju «Disruptive Changes in the Paradigms for Electrical Machines and Electrical Drives».

Vieslekcija notiks 5. februārī, plkst. 12 RTU EEF,  Āzenes ielā 12/1, 115. auditorijā.

Profesors R. Lorencs kopš 1984. gada ir Viskonsīnas Universitātes biedrs, kā arī Mašīnbūves departamenta un Elektrotehnikas un datortehnikas vadības departamenta profesors. Viņš ir arī vadošais pētnieks vadības un sensoru integrēšanas, kā arī integrētās piedziņas sistēmas jautājumos Jaudīgās elektronikas sistēmu centrā.

Profesors pasniedz kursus par jaudīgo pārveidotāju vadību, elektrisko piedziņu un kustības vadību un ir izstrādājis arī vairākus vieglāka satura kursus, lai piesaistītu jaunus studentus modernās jaudas pārveidošanas jomā. R. Lorencs ir vairāk nekā 200 publikāciju autors, viņam pieder 23 patentu tiesības un 21 reizi viņa raksti ieguvuši Elektronikas un Elektrotehnikas inženieru institūta apbalvojumu.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

4. februāris, 2015 plkst. 11:38

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi