RTU aicina uz konferenci «Attālinātais darbs – jaunas iespējas reģioniem»

8. septembris, 2014
.
.
.

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) aicina visus interesentus – praktiķus, pētniekus un atbalstītājus – uz konferenci «Attālinātais darbs – jaunas iespējas reģioniem», kurā interesenti dienu pavadīs attālinātā darba izaicinājumu un perspektīvu gaisotnē, iepazīstoties ar citu valstu labo praksi un diskutējot par tā iespējām Latvijā.

Konference notiks ceturtdien, 2. oktobrī, plkst. 10 Rīgas Brīvostas pārvaldes konferenču zālē, Kalpaka bulvārī 12.

Pieteikšanās notiek elektroniski konferences mājaslapā.

Konferencē tiks stāstīts par 10 Eiropas Savienības valstu kopīgi īstenotā projekta «Micropol – attālinātā darba centri ārpus metropoļu reģioniem» paveikto ekonomiskās aktivitātes veicināšanai lauku reģionos.

Vairāku Rietumeiropas valstu pieredze liecina, ka reģionos iedzīvotāju skaits pieaug straujāk kā lielpilsētās. Šīs tendences ir saistītas ar informācijas un komunikāciju tehnoloģiju radītajām iespējām strādāt attālināti un savienot izaicinājumu pilnu darbu «zināšanu ekonomikā» ar dzīvi mierīgā un zaļā vidē.

Konferencē ar pieredzi attālinātā darba veicināšanā dalīsies kolēģi no Somijas, Lielbritānijas, Nīderlandes un kaimiņvalsts Igaunijas. Savukārt RTU stāstīs par attālinātā darba pētījumiem un rīcības plānu tā veicināšanai Latvijā.

Konferences programma.

Buklets par attālināto darbu (latviski) un video par tā centriem Eiropā (angļu valodā).

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

8. septembris, 2014 plkst. 13:00

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi