RTU aicina jaunos doktorantūras studentus pieteikties ievadsemināram

8. augusts, 2014
.
.
.

23. augustā notiks seminārs Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) 1. kursa doktorantiem «Īsais doktorantūras kurss», kurā jaunos doktorantūras studentus iepazīstinās ar doktorantūras studiju procesu, kā arī sniegs viņiem vērtīgus padomus un ieteikumus veiksmīgam studiju procesam četru gadu garumā.

Seminārā jaunajiem doktorantiem būs iespēja uzzināt, kā norisinās doktorantūras studiju process RTU, kādi ir galvenie atskaites punkti, kas jāņem vērā studiju laikā, kā arī kādi rezultāti tiek sagaidīti. Tāpat tiks runāts par sadarbības un mobilitātes iespējām ne tikai Latvijā, bet arī Eiropā, publikācijām un to nozīmi, kā arī starptautisko konferenču izvēli un dalību tajās. Būs iespēja iepazīties arī ar RTU Zinātņu prorektora dienestu un tā sniegtajām atbalsta funkcijām.

Seminārs notiks RTU Cēsu fililālē. Izbraukšana no Rīgas, Kaļķu ielas 1, 23. augustā plkst. 8.

Semināram pieteikties iespējams līdz 19. augustam, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu šeit.

Semināra dalības maksa — 10 EUR, kas katram dalībniekam jāsamaksā līdz 20. augustam, šādā veidā apstiprinot savu dalību seminārā.

Dalības maksu iespējams samaksāt ar pārskaitījumu uz RTU kontu: LV46TREL915101S000000 ar norādi: Dalības maksa seminārā (04400).

Papildu informāciju iespējams iegūt, rakstot uz e-pastu vai zvanot: 67089040, 67089870.

RTU Doktorantūras skola

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

8. augusts, 2014 plkst. 10:33

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi