Aicina piedalīties Komercializācijas Reaktora pasākumā

30. septembris, 2014
.
.
.

7.oktorbrī Swedbank telpās Balasta Dambī 1a notiks Komercializācijas Reaktora pasākums «Commercialization Reactor Performance Day».

Pasākumā būs iespējams tikties ar jaunizveidoto uzņēmumu dibinātājiem, uzzināt vairāk par to, kā attīstās Komercializācijas reaktorā radušies projekti, kā arī piedalīties diskusijās un investoru panelī.

Dalība ir bez maksas, bet ir obligāta reģistrēšanās.

Pasākuma programma un reģistrācijas anketa

Projekts Komercializācijas reaktors ir pierādījis sevi kā reģionāla mēroga starta platformu augsto tehnoloģiju jomas uzņēmumiem. Starp tehnoloģijām, uz kurām balstīti «Performance Day» pārstāvētie jaunizveidotie uzņēmumi, ir pasaulē unikāla magnetrona pārklājuma uzklāšanas sistēma, revolucionārs risinājums piensaimniecības nozares kvalitātes celšanai, unikālas ierīces, kas palīdz atklāt potenciālas plaisas struktūrās pat pirms to parādīšanās, jaunā organisko LED tehnoloģija īpaši platu displeju ražošanai, nākamās paaudzes tehnoloģijas implantu daudzslāņu pārklājumiem, tiešsaistes videosensors ledus un sniega struktūras analizēšanai kalnu slēpošanas kūrortos, kā arī citi novatoriski risinājumi.

RTU Zinātņu prorektora dienests

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

30. septembris, 2014 plkst. 9:36

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi