RTU aicina apmeklēt semināru par apdrošināšanu būvniecībā

23. oktobris, 2014
.
.
.

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) aicina visus interesentus māju pārvaldīšanas, apsaimniekošanas un renovācijas jomā, īpaši daudzdzīvokļu māju renovācijas projektu īstenošanā iesaistītos profesionāļus semināru «Apdrošināšana būvniecībā un mājokļu atjaunošanā».

Seminārs notiks ceturtdien, 23. oktobrī, plkst. 18 RTU Inženierekonomikas un vadības fakultātē (IEVF), Rīgā, Kalnciema ielā 6, 221. auditorijā.

Seminārā Ekonomikas ministrijas Būvniecības un mājokļu politikas departamenta pārstāvis Renārs Špade informēs par jaunajām prasībām apdrošināšanā būvniecības nozarē. Savukārt Latvijas Apdrošinātāju asociācijas pārstāvis Raivis Štrauss sīkāk runās par vienu no apdrošināšanas veidiem būvniecībā – civiltiesisko atbildības apdrošināšanu.  

Semināru cikls par dažādiem māju pārvaldīšanas, apsaimniekošanas un renovācijas jautājumiem RTU tiek organizēts jau piekto gadu, reizi mēnesī pievēršoties  konkrētam tematam – sākot no jaunumiem būvniecības nozarē un beidzot ar aktualitātēm daudzdzīvokļu mājokļu renovācijā.

Semināru organizē Ekonomikas ministrija un RTU IEVF Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma ekonomikas un vadīšanas katedra. Tas ir viens no informatīvās kampaņas «Dzīvo siltāk» pasākumiem.

Semināra dienas kārtība publicēta Ekonomikas ministrijas mājaslapā.

Semināru varēs vērot arī interneta tiešsaistē RTU mājaslapā.

Sīkāka informācija, rakstot uz e-pastu v.lv vai zvanot pa tālruni 67013240.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

23. oktobris, 2014 plkst. 11:50

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi