Aicina uz projekta «Jaunie līderi» gala rezultātu prezentāciju

15. septembris, 2014
.
.
.

Trešdien, 17. septembrī, plkst. 17.30 Rīgas Tehniskās universitātes Inženierekonomikas un vadības fakultātē (RTU IEVF), Rīgā, Kalnciema ielā 6, 410. auditorijā, notiks Leonardo Da Vinci Inovāciju pārneses projekta «Young Leaders» rezultātu prezentācija.

Projektā «Jaunie līderi – jauno vadītāju līderības prasmju izkopšana un uzlabošana krīzes laikā: inovatīva mācību pakete Eiropas jaunajiem profesionāļiem» ir noteiktas jaunajiem vadītājiem nepieciešamās prasmes un izstrādāta atbilstoša mācību pakete, kas tika aprobēta pilotmācībās projekta partnervalstīs un pilnveidota turpmākai izmantošanai.

Projekta rezultātu prezentācijā piedalīsies tā īstenotāji no Latvijas, RTU IEVF, projekta konsultatīvās padomes locekļi, pilotmācību treneris Kaspars Savickis un mācību dalībnieki. Uz prezentāciju ierasties ir aicināti visi interesenti. Apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar plašāku informāciju par projektu, mācību metodiku, dalībnieku pieredzi un projekta rezultātu izmantošanu.

Pieteikšanās notiek līdz otrdienai, 16. septembrim, zvanot pa tālr. 25517798 vai rakstot e-pastu uz .

Projekta īstenošanas rezultātā konsorcija partneri plāno veicināt bezdarba līmeņa samazināšanos jauniešu vidū un piecu līdz 10 gadu laikā attīstīt jaunos līderus Eiropā. RTU IEVF ir viens no septiņiem Leonardo Da Vinci Inovāciju pārneses projekta partneriem. Projekta izpildes ilgums ir 24 mēneši (no 2012. gada oktobra līdz 2014. gada septembrim). Plašāka informācija par projektu pieejama tā mājaslapā.

Šis projekts tiek finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

15. septembris, 2014 plkst. 10:42

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi