Aicina uz informatīvo semināru par Cēsu Studentu biznesa inkubatoru

31. oktobris, 2014
.
.
.

Saistībā ar izsludināto aicinājumu Latvijas augstskolu studentiem pieteikt biznesa idejas un sākt komercdarbību, saņemot Cēsu Studentu biznesa inkubatora atbalstu, ceturtdien, 6. novembrī, no plkst. 15.30 līdz 16.30 Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Cēsu filiālē, Piebalgas ielā 3, 106. auditorijā, notiks informatīvais seminārs.

Seminārā savā interesantajā stāstā par uzņēmējdarbības sākšanu dalīsies RTU Būvniecība inženierzinātņu fakultātes students Ernests Šēns un Rīgas Starptautiskās ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolas students Jānis Stepiņš, kuri darbojas ar vairākām biznesa idejām. Viņi sadarbību ir sākuši ar 60 santīmiem un, aktīvi darbojoties un meklējot iespējas, būvē savu ideālo uzņēmumu. Viņi stāstīs par praktisko pieredzi, darbojoties RTU Studentu biznesa inkubatorā Rīgā.

Seminārā RTU Karjeras centra vadītāja Una Vorma iepazīstinās ar Cēsu Studentu biznesa inkubatoru, pieteikšanās kārtību un pakalpojumiem, kādus tas var sniegt.

Ideju pieteikumus var iesniegt līdz 18. novembrim. Pieteikuma veidlapas, finanšu tabula un Cēsu Studentu biznesa inkubatora nolikums atrodams RTU Karjeras centra mājaslapā: www.karjera.rtu.lv. Savukārt konsultēties par pieteikumu noformēšanu var, rakstot uz e-pasta adresi vai zvanot 67089025.

Pretendēt uz inkubatora pakalpojumu saņemšanu var studenti, kuriem nav akadēmisko parādu un kuri neatrodas akadēmiskajā atvaļinājumā, kā arī skolēni un citi interesenti, veidojot komandas, kuru sastāvā ir ne vairāk kā trīs cilvēki. Nosacījums – komandā vismaz vienam jābūt studējošajam.

Cēsu Studentu biznesa inkubatora mērķis ir atbalstīt studentu un citu pilsētas iedzīvotāju, inovatīvu un konkurētspējīgu tehniskās nozares biznesa ideju īstenošanu, kā arī motivēt jauniešus patstāvīgai uzņēmējdarbības sākšanai.

RTU Studentu biznesa inkubatora projektu īsteno RTU Karjeras centrs sadarbībā ar RTU Cēsu filiāli un Cēsu novada pašvaldību. Mentori ir Cēsu Rotari kluba biedri.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

31. oktobris, 2014 plkst. 11:55

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi