Sezonas pirmajā «Biznesa sulā»: «GIGI bloks» un «MILZU!» (TIEŠRAIDE)

24. septembris, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Karjeras centrs aicina uz jaunās sezonas pirmo uzņēmējdarbības interesentu forumu «Biznesa sula», kurā   par savu biznesa pieredzi stāstīs radošās uzņēmējdarbības pārstāvis Edgars Viļums no  «GIGI bloks» un Latvijas graudaugu pārslu zīmola «MILZU!» īpašnieks, RTU absolvents Enno Ence. Foruma atbalstītājs — SEB banka.

Pasākums notiks ceturtdien, 1. oktobrī, plkst. 18.00 SEB bankas Konferenču centrā Rīgā, Vaļņu ielā 11, 3. stāvā. Tam pieteikties iespējams šeit. Forumam varēs sekot līdzi arī interneta tiešsaistē RTU mājaslapā.

Uzņēmuma «GIGI bloks» produkts ir lielizmēra celtniecības klucīši, ražoti no videi draudzīga un izturīga kartona un domāti bērnu radošo izpausmju sekmēšanai. Ideja radusies uzņēmējiem Ilonai un Edgaram Viļumiem, darbojoties ar savu piecgadīgo meitu. «GIGI bloks» rotaļlietas attīstošās īpašības starptautiski apliecinājis Dānijas sertificēšanas centrs «Excellent Play». Ievērojams sasniegums ir arī iegūtā otrā vieta 2014. gada pasaules līmeņa konkursā «Creative Business Cup», kura žūrija par uzņēmēju ideju teikusi: ««GIGI bloks» komanda no ikdienā izmantojamajiem materiāliem radošā procesā radījusi kaut ko neordināru.» 

Zīmols «MILZU!» ir radīts, lai klientiem piedāvātu kvalitatīvas, dabīgas graudaugu pārslas, kuras ražotas no vietējām izejvielām ar samazinātu cukura daudzumu kā veselīga alternatīva līdzīgiem produktiem. Kuldīgas ģimenes uzņēmuma «MILZU!» pārslas jau pirmajā pusgadā nonākušas veikalu tīklu plauktos, un šobrīd veiksmīgi konkurē ar ārvalstu produkciju. «MILZU!» ir bioloģiski sertificēta ražotne un tuvākajā nākotnē klienti varēs baudīt arī «BIO»  līnijas produktus. «MILZU!» plāno paplašināt darbību, apgūstot Skandināvijas tirgu, kā arī paredzēts uzsākt jaunu produktu ražošanu.

«SEB banka vienmēr cenšas atbalstīt uzņēmējdarbības attīstību Latvijā. Biznesa iesācējiem nereti ir svarīgs ne tik lielā mērā finansiālais atbalsts, cik labs padoms. Šāds forums ir lieliska iespēja, kad no bankas puses varam būt ne vien padomdevējs, bet arī palīdzēt savest kopā potenciālos uzņēmējus ar pieredzējušajiem, kuri var dalīties savās zināšanās. Tik mazā ekonomikā kā Latvijā, katrs veiksmes stāsts ir ļoti svarīgs un uz tālāku rīcību motivējošs. Mēs mudinām jaunos cilvēkus runāt par savam idejām un ieklausīties šodienas biznesa vidē sevi pierādījušo uzņēmēju stāstos, lai novērstu nevajadzīgus šķēršļus ceļā no nodoma līdz reālam biznesam,» aicina SEB bankas valdes loceklis Kārlis Danēvičs.

Jauno uzņēmēju forums «Biznesa sula» notiek kopš 2011. gada, un tajā satiekas uzņēmēji ar studentiem – topošajiem uzņēmējiem, lai dalītos savā veiksmes formulā, kas ir sniegusi iespēju realizēt kādu no biznesa idejām. Foruma laikā notiek aktīva diskusija, kā arī ir nodrošināta piemērota vide jaunu kontaktu veidošanai un jau esošo nostiprināšanai.

Tiešraide 

Papildu informāciju var iegūt rakstot e-pastu uz vai zvanot pa tālruni 67089025.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

24. septembris, 2015 plkst. 13:38

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi