RTU Ventspils filiāle Atvērto durvju dienā informēs par inženierzinātņu studiju iespējām

30. marts, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Ventspils filiāle aicina topošos studentus Atvērto durvju dienā uzzināt par inženiertehnisko studiju un karjeras iespējām. Pasākums notiks otrdien, 5. aprīlī, plkst. 15 Kuldīgas ielā 55, Lielajā zālē.

Interesenti informatīvā lekcijā varēs uzzināt par filiālē piedāvātajām studiju programmām, iestāšanās noteikumiem un stipendijām, kā arī noklausīties vairākus veiksmes stāstus par filiāles absolventiem, kuri pēc RTU absolvēšanas dibinājuši savus uzņēmumus vai uzsākuši veiksmīgu karjeru kādā savas nozares uzņēmumā. Interesentiem būs iespēja arī iepazīties arstudiju vidi, laboratorijām un bibliotēku.

Ventspils filiāle studētgribētājiem piedāvā 11 dažādas studiju programmas – divas pirmā līmeņa profesionālo studiju programmas, trīs bakalaura profesionālo studiju programmas un sešas bakalaura akadēmisko studiju programmas šādos studiju virzienos: cilvēkresursu vadība, elektronika, elektrotehnika un enerģētika, finanšu inženierija, datorvadība, telekomunikācijas, būvniecība, automobiļu transports.

Durvis uz inženierzinātnēm  6. aprīlī plkst. 16 vērs arī otra Kurzemes reģiona RTU filiāle, kas atrodas Liepājā. RTU Liepājas filiāle interesentus gaidīs Liedaga ielā 3, 15. auditorijā. Informāciju par studijām RTU 9. aprīlī varēs iegūt arī Rīgā, kur Atvērto durvju diena notiks no plkst. 10 līdz 14 RTU Dizaina centrā, Āzenes ielā 18.Katra no deviņām RTU fakultātēm savu studiju programmu klāstu prezentēsatsevišķā informācijas stendā, kur sniegs arī individuālas konsultācijas.

Sīkāka informācija par Ventspils filiāli atrodama mājaslapā.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

30. marts, 2016 plkst. 14:19

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi