RTU studentu eksperimentus skaties spēlē «Gudrs. Vēl gudrāks»!

18. maijs, 2016
.
.
.

«Kāda ir tava nākamā izvēle?» jautā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījuma «Gudrs. Vēl gudrāks» vadītājs Valters Frīdenbergs, un raidījuma finālists izvēlas lodziņu ar uzrakstu «Eksperiments». Tā ir iespēja Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) studentiem katru piektdienas vakaru LTV skolēnu spēlē rādīt eksperimentus un, uz tiem balstoties, uzdot jautājumu.

Piektdienas, 20. maija, vakarā LTV ēterā cīņu par gudrākā titulu spēles finālā sacentās šīs sezonas pēdējie dalībnieki — piektklasnieki. Viņiem mehānikas eksperimentu demonstrēja un jautājumu uzdeva RTU Būvniecības inženierzinātņu fakultātes 1. kursa studente Marta Amoliņa. Piektklasnieki noslēdza gudrinieku spēles 2015./2016. gada sezonu.  

Eksperiments šajā sezonā raidījumā «Gudrs. Vēl gudrāks» ir jauninājums, un par tā demonstrēšanu un jautājumiem gudriniekiem rūpējas RTU studenti. LTV gudrinieku spēlē piedalās Latvijas vispārizglītojošo skolu 5.-12. klases skolēni. Arī šogad spēli vada V. Frīdenbergs un Kaspars Ozoliņš. Spēlē var piedalīties ne tikai klātienē, bet spēlēt arī aplikācijas spēli mobilajās ierīcēs. Raidījuma ierakstus iespējams noskatīties internetā.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

18. maijs, 2016 plkst. 15:28

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi