RTU Prāta spēlēs skolēniem iespēja sacensties par īpašām studiju stipendijām RTU

27. marts, 2014
.
.
.

Sestdien, 5. aprīlī, no plkst. 10 līdz 19 Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU), Rīgā, Kaļķu ielā 1, jau piekto reizi notiks RTU Prāta spēles skolēniem, kurās tiks noskaidroti atjautīgākie dalībnieki šahā, bridžā un dambretē. Būs iespēja iegūt vērtīgas stipendijas studijām RTU ar kopējo balvu fondu virs 3500 EUR.

«Mūsu redzeslokā ir nonākuši vairāki skolēni, kuri mērķtiecīgi gadu no gada piedalās šajā pasākumā, attīstot stratēģisko un loģisko domāšanu uniegūstot naudas balvas, kuras izmantos kā stipendiju studijām RTU. Tas nozīmē to, ka jau 8. un 9. klasē skolēni ir pārliecināti, ka studēs RTU,» norāda RTU Sporta kluba direktore Sanita Vīlistere.

«Piedalījos RTU Prāta spēlēs skolēniem trīs gadus pēc kārtas, jo patīk spēlēt šahu, kā arī biju pārliecināta, ka studēšu RTU. Tā bija ne tikai lieliska iespēja paaugstināt meistarību šahā, bet arī iegūt balvas un stipendijas, kuras deva finansiālu atbalstu, sākot studijas RTU,» stāstaRTU Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes 1. kursa studente Elīna Otikova.

Saņemtās naudas balvas varēs izmantot, norēķinoties par sagatavošanas kursiem vai saņemt kā stipendiju, iestājoties RTU, kā arī izmantot kā daļu mācību maksas. Līdztekus naudas balvām dalībnieki izcīnīs kausus uncitas balvas.

Piedalīties RTU Prāta spēlēs skolēniem 2014 var jaunieši, kuriem nav augstākās izglītības un kuri nav studējuši RTU. Īpaši aicināti 8.–12. klašu skolēni, kuri interesējas par iespējām studēt RTU.

Dalība sacensībās ir bez maksas.

Pieteikšanās notiek elektroniski. Sacensību nolikumi atrodami RTU Sporta kluba mājaslapā.

RTU Informācijas centrs

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

27. marts, 2014 plkst. 14:00

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi