RTU Liepājas filiāle Atvērto durvju dienā informēs par inženierzinātņu studiju iespējām

2. maijs, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Liepājas filiāle topošos studentus aicina uz Atvērto durvju dienu, kas notiks piektdien, 6. maijā, no plkst. 15 līdz 18 Liedaga ielā 3, 15. auditorijā. Interesenti varēs uzzināt par studiju un karjeras iespējām, vērot dažādus inženiertehniskus demonstrējumus, kā arī uzzināt vairāk par jauno studiju programmu «Lietišķo datorsistēmu programmatūra».

Atvērto durvju dienā informatīvā lekcijā no plkst. 15līdz 15.45 interesenti varēs iegūt detalizētu informāciju par filiālē piedāvātajām studiju programmām, iestāšanās noteikumiem, stipendijām, praksi, «Erasmus+» un karjeras iespējām pēc absolvēšanas, kā arī uzzināt vairāk par studiju vidi, laboratorijām, bibliotēku un studentu viesnīcu.

Savukārt no plkst. 15.45līdz 18 ikviens varēs  piedalīties individuālās konsultācijās par studiju programmām, kā arī iesaistīties dažādās praktiskās inženiertehniskās aktivitātēs. Būs iespēja vērot mehatronikas, robotu, digitālās projektēšanas un prototipēšanas un viedo elektrotehnoloģiju demonstrējumus.

2016. gada septembrī RTU Liepājas filiālē pirmoreiz tiks īstenota studiju programma «Lietišķo datorsistēmu programmatūra», kura piedāvās iegūt programmētāja kvalifikāciju. Kopumā RTU Liepājas filiālē iespējams apgūt 17 studiju programmas – četras pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmas, trīs bakalaura akadēmiskās studiju programmas un 10 bakalaura profesionālās studiju programmas. Filiālē pārstāvēti šādi studiju virzieni: enerģētika, informācijas tehnoloģijas, mehānika, mehatronika, būvniecība, ražošana un pārstrāde, uzņēmējdarbība un apģērbu un tekstilatehnoloģijas.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

2. maijs, 2016 plkst. 10:47

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi