RTU Inženierekonomikas un vadības fakultāte aicina vidusskolēnus piedalīties unikālā spēlē

1. marts, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes Inženierekonomikas un vadības fakultāte (RTU IEVF) savā 50. jubilejas gadā sadarbībā ar starptautisko uzņēmumu «Experiential Simulations» aicina līdz 9. martam vidusskolēnus no visas Latvijas pieteikties biznesa simulācijas spēlei «Traction».

«Tā ir unikāla spēle 18 raundos, kurā jauniešiem būs iespēja pierādīt unpilnveidot savas zināšanas uzņēmējdarbībā. Spēlē varēs piedalīties 50 komandas, katra – divu skolēnu sastāvā. Būtiski, ka katru skolu drīkst pārstāvēt tikai viena komanda,» stāsta RTU IEVF sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Rubina.

Pieteikšanās biznesa simulācijas spēlei «Traction» notiek, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu.

Spēlē komandas cīnīsies par galveno balvu – «airBaltic» bezmaksaslidojumu trim personām uz Berlīni un IEVF stipendiju ceļojuma izdevumiem. Spēles uzvarētāji papildu minētajām balvām iegūs arī titulu «School of /Biz/». Savukārt SIA «Aerodium»spēles dalībniekiem gatavos uzdevumu, un labākie tā izpildītāji saņems uzņēmuma specbalvu. Spēles dalībniekiem pārsteigumus sagādās arī uzņēmumi «ESPA Rīga» un «DE.Butterfly».

Spēle «Traction» norisināsies 17. martā, Kalnciema ielā 6. Tā būs angļu valodā un spēli vadīs tās izstrādātāji – uzņēmuma «Experiential Simulations» prezidents un izpilddirektors Džeimss Bouvens (James Bowen) un minētā uzņēmuma līdzdibinātājs Juris Ulmanis.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

1. marts, 2016 plkst. 11:49

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi