RTU aicina uz semināru «Latvijas siltumapgādes ilgtspējība»

27. maijs, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskā universitātes Vides aizsardzības un siltuma sistēmu institūts (RTU VASSI) 31. maijā plkst. 11 aicina uz semināru – diskusiju «Latvijas siltumapgādes ilgtspējība», kas notiks Eiropas ilgtspējīgas attīstības nedēļā. Darba valoda – latviešu.

Seminārs norisināsies RTU Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātē, Āzenes ielā 12 k-1, 115. telpā. To ar uzrunu atklās EEF dekāns Oskars Krievs.

Seminārā sīkāk tiks runāts par centralizētās siltumapgādes sistēmu (CSS) nākotnes attīstību. «Šis jautājums kļūst arvien aktuālāks vairāku iemeslu dēļ: energoefektivitātes pasākumi ēkās mazinās siltumenerģijas patēriņu, tas mainīs siltuma slodzes struktūru, koģenerācijas staciju elektroenerģijas obligātā iepirkuma komponentes izbeigšanās būtiski ietekmēs siltuma tarifus tuvākajā nākotnē, saules enerģijas tehnoloģijas un ceturtās paaudzes siltumapgādes sistēmas klauvē pie durvīm. Problēmas ir. Laiks par tām domāt, runāt un tās analizēt no dažādiem aspektiem,» uzsver VASSI direktore Dagnija Blumberga. 

Pasākuma programma Pasākuma programma 175.13 Kb

Pieteikšanās.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

27. maijs, 2016 plkst. 12:34

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi