RTU aicina pieteikties kursiem informācijas sistēmu drošības pārvaldībā

6. septembris, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) aicina valsts informācijas sistēmu drošības pārvaldniekus un darbiniekus, kā arī uzņēmumos atbildīgos par informācijas sistēmu drošību pieteikties kursiem informācijas sistēmu drošības pārvaldībā.

Pieteikties nodarbībām iespējams līdz 23. septembrim klātienē – Rīgā, Kaļķu ielā 1, 208. kabinetā - vai nosūtot pieteikumu uz .

Nodarbību laikā tiks aplūkoti dažādi atvērtā koda drošības pārvaldnieka palīdzības rīki drošības pārbaužu veikšanai. Tiks analizēti reāli piemēri, risināti dažādi praktiski uzdevumi, kā arī pētīti un analizēti ar informācijas sistēmu drošības riskiem un dokumentācijas izstrādi saistīti jautājumi.

Kursu pasniedzējam ir 15 gadu pieredze informācijas sistēmu drošības pārvaldnieka amatā, kā arī «Certified Information Systems Auditor» (CISA) un «Certified Information Systems Security Professional» (CISSP) sertifikāti.

Kursi notiks 27., 28. un 30. septembrī no plkst. 9 līdz 17 Rīgā, Kaļķu ielā 1, 409. auditorijā. Kursu izmaksas: 350 EUR + PVN.

Pēc kursu noklausīšanās un pārbaudes darba nokārtošanas klausītājs saņems sertifikātu.

RTU Studiju departamenta Tālākizglītības nodaļa

Kopīgot rakstu

Raksta pielikumi

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

6. septembris, 2016 plkst. 12:33

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi