Peļņa mikrobos

16. jūlijs, 2014
.
.
.

Antons Adamovičs kopā ar RTU zinātniekiem izstrādājis tehnoloģiju, kas atvieglos darbu piena pārstrādātājiem. Pasaulē tai nav analogu.

Kuram gan nav gadījies, ka, atverot piena paku pirms norādītā izlietošanas termiņa beigām, piens jau izrādās saskābis vai krējumu trauciņā pārklājis pelējums? Lai to novērstu, piena pārstrādes uzņēmumi diendienā veic simtiem testu, bet tas ne vienmēr palīdz. Sadarbībā ar Rīgas Tehniskās universitātes zinātniekiem Antons Adamovičs.

Lasiet vairāk žurnāla Forbes rakstā.

Kopīgot rakstu

Raksta pielikumi

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

16. jūlijs, 2014 plkst. 11:32

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi