Noslēdzies pirmais IEEE doktorantu zinātniskais seminārs

28. novembris, 2013
.
.
.

26. un 27. novembrī Rīgas Tehniskajā universitātē notika pirmais Industriālās elektronikas un elektrotehnikas institūta (IEEE) doktorantu zinātniskais seminārs «Advances in Information, Electronic and Electrical Engineering», ko organizēja Latvijas IEEE nodaļa asociētā profesora A. Romānova vadībā sadarbībā ar Lietuvas IEEI nodaļu profesora D. Navakauskas vadībā.

Semināra piedalījās 12 Latvijas doktoranti noRīgas tehniskās universitātes un Latvijas Universitātes un 10 doktoranti no Lietuvas – Viļņas Ģedimina tehniskās universitātes, KauņasTehnoloģiju universitātes un Viļņas Universitātes. Semināra laikā doktoranti uzstājās ar referātu par savu pētījumu un diskutēja par aktuālām problēmām informācijas tehnoloģijas un elektronikas nozarēs. Katrs semināra dalībnieks saņēma IEEE sertifikātu.

Rīgas Tehnisko universitāti šajā pasākumā pārstāvēja doktoranti Sintija Petroviča, Pēteris Rudzājs, Kristaps Vītols, Anna Litvinenko, Oļegs Tetervenoks, Armands Šenfelds, Krišs Osmanis, Pāvels Suskis, Roberts Kadiķis un Romāns Taranovs. Semināru palīdzēja organizēt un novadīt profesors Iļja Galkins, asociētais profesors Arnis Lektauers un asociētā profesore Nadežda Kuņicina.

Vairāk informācijas:

IEEE Latvia Section

IEEE Lithuania Section

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

28. novembris, 2013 plkst. 13:45

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi