Lauksaimniecības un pārtikas nozares jaunuzņēmumi aicināti pieteikties dalībai programmā «Sales Booster»

10. jūnijs, 2022
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Zinātnes un inovāciju centrs (ZIC) aicina lauksaimniecības un pārtikas nozares jaunuzņēmumus izmantot «EIT Food» programmas «Sales Booster» piedāvātās iespējas, lai izpētītu jaunus tirgus un paplašinātu savu darbību Eiropā. 

Piedaloties programmā «Sales Booster», lauksaimniecības un pārtikas nozares jaunuzņēmumiem tiek piedāvāta iespēja izveidot individuālu rīcības plānu pārdošanas apjomu palielināšanai un jaunu tirgu izpētei, piedalīties apmācībās, saņemot nozares ekspertu ieteikumus, kā arī kļūt par daļu no «EIT Food» kopienas, lai mācītos no citu nozares spēlētāju pieredzes. Programma piedāvā konkrētā uzņēmuma vajadzībām pielāgotu plāna izstrādi. Pieteikties aicināti inovatīvu risinājumu un/vai pakalpojumu izstrādātāji, kuri jau ir sasnieguši  pārdošanas rezultātus vietējā tirgū, un ir gatavi paplašināt savu darbību Eiropā.

Pieteikšanās dalībai programmā «Sales Booster» atvērta līdz 19. jūnijam, aizpildot pieteikuma anketu. Detalizēta informācija par programmas nosacījumiem un pieteikšanās kritērijiem pieejama mājaslapā.

Programmai apstiprinātie dalībnieki tiks izziņoti 8. jūlijā, tā norisināsies tiešsaistē no 2022. gada. septembra līdz novembra vidum.

«Sales Booster» ir viena no Eiropas Inovāciju un tehnoloģiju institūta (EIT) lauksaimniecības un pārtikas kopienas «EIT Food» īstenotajām aktivitātēm. 

«EIT Food Hub Latvia» darbojas RTU ZIC paspārnē kā viena no četrām zināšanu un inovāciju kopienām (KIC), un tās darbības pamatmērķis ir veicināt tādu inovāciju un ilgtspējīgu ekonomikas iniciatīvu veidošanos, kas vairo kvalitatīvas pārtikas pieejamību, dod pienesumu vides saglabāšanā un veselības uzlabošanā, kā arī rada jaunas darbavietas. «EIT Food» darbība aptver visu pārtikas sistēmu, sākot no lauksaimniecības un ražošanas, līdz pat piegādei un gala patērētājam.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Raksta autors

RTU Sabiedrisko attiecību departaments

Publikācijas datums

10. jūnijs, 2022 plkst. 9:00

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi