Izsludināts zinātniskās pētniecības darbu konkurss vidusskolēniem «Pasaule pieprasa tehniskos prātus

3. oktobris, 2014
.
.
.

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) ir izsludinājusi gadskārtējo zinātniskās pētniecības darbu konkursu vidusskolēniem «Pasaule pieprasa tehniskos prātus!».

Konkurss norisināsies divās kārtās no 2014. gada 6. oktobra līdz 2015. gada 28. martam. Tā mērķis ir rosināt vidusskolēnu – topošo studentu – interesi par eksaktajām zinātnēm un RTU piedāvātajām inženierzinātņu studiju programmām. Konkursa dalībnieki aicināti, veicot pētījumus un praktiskus eksperimentus, pārliecināties, ka tieši eksaktās zinātnes paver visplašākās jaunrades iespējas.

Pirmajā konkursa kārtā skolēniem atbilstoši konkursa nolikumam jāsagatavo zinātniskās pētniecības darbi, no kuriem RTU žūrija atlasīs 10 labākos, kas turpinās cīņu par uzvaru konkursa finālā 2015. gada 28. martā.

Konkursa uzvarētāji – pirmo trīs vietu ieguvēji – iegūs naudas balvas un RTU Atzinības rakstus. Konkursa žūrija atsevišķi vērtēs arī katra dalībnieka individuālo sniegumu un izvēlēsies vienu vai vairākus 12. klases skolēnus, kas uzrādījuši izcilus rezultātus konkursā, sevišķi 2. kārtas laikā izpildītajos testos, kuri ārpus konkursa varēs iestāties RTU pamatstudiju programmās.

Vidusskolēnu komandas dalībai konkursā «Pasaule pieprasa tehniskos prātus!» var pieteikties līdz 20. novembrim, aizpildot pieteikuma anketu http://lauva.rtu.lv.  Ar konkursa nolikumu var iepazīties RTU mājaslapā sadaļā «Topošajiem studentiem».

Papildu informācija:
Evita Serjogina,
RTU Komunikācijas mārketinga departamenta
Mārketinga projektu nodaļas projektu vadītāja
Tālr.: 67089021, 29199077
E-pasts:

RTU Komunikācijas nodaļa
Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

3. oktobris, 2014 plkst. 12:50

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi