Izsludināta projektu iesniegšana «BONUS» programmas konkursam

31. janvāris, 2014
.
.
.

Līdz 16. aprīlim aicina iesniegt zinātnisko projektu pieteikumus BONUS programmas konkursam «Sustainable ecosystem services».

BONUS programma ir vērsta uz Baltijas jūras ekosistēmas, tās piekrastes un sateces baseina izpēti, ar mērķi risināt Eiropai un Baltijas jūras reģionam būtiskas vides aizsardzības un ilgtspējīgas attīstības problēmas.

BONUS finansējumu var saņemt starptautiski konsorciji, kurus veido vismaz trīs projekta dalībnieki — savstarpēji neatkarīgas juridiskas personas no trim dažādām ES dalībvalstīm vai asociētajām valstīm, no kurām vismaz divi dalībnieki pārstāv dažādas BONUS dalībvalstis. Latvijā konkursa ietvaros atbalstu var saņemt zinātnisko institūciju reģistrā reģistrētās zinātniskās institūcijas vai uzņēmumu reģistrā reģistrēti komersanti.

Sīkāk par izsludināto  konkursu  nosacījumiem, tematiku, atbilstības un vērtēšanas kritērijiem  variet uzzināt BONUS portālā.

Papildu informācijai aicinām kontaktēties ar Inetu Plikšu no 
LZA Eiropas Programmu centra: , tālr. 67227790.

Baltijas  jūras izpētes programmu BONUS kopīgi īstenot ir vienojušās 8 Eiropas Savienības dalībvalstis: Dānija, Vācija, Igaunija, Latvija, Lietuva, Polija, Somija un Zviedrija. Programmas ieviešanai ir izveidots Baltijas jūras valstu zinātni finansējošo organizāciju tīkls BONUS EEIG (Eiropas Ekonomisko interešu statusā).

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

31. janvāris, 2014 plkst. 12:58

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi