EK izsludina konkursu sadarbības projektiem augstākās izglītības un profesionālās apmācības jomā

9. janvāris, 2014
.
.
.

Eiropas Komisija (EK) ir izsludinājusi konkursu sadarbības projektiem augstākās izglītības un profesionālās apmācības jomā ar Austrāliju, Japānu un Koreju saistībā ar Industriālo valstu instrumenta Sadarbības programmu izglītībā «Education Cooperation Programme under the framework of the Industrial Countries Instrument» (ICI ECP).

Izsludinātais konkurss piedāvā bilaterālu kopīgo zinātnisko grādu projektu «Joint Degree Projects» un kopīgo mobilitātes projektu «Joint Mobility Projects» sagatavošanas iespēju starp Eiropas Savienības (ES) izglītības iestādēm un Austrālijas, Japānas un Korejas izglītības iestādēm. ICI ECP ir Eiropas Komisijas izpildaģentūras «The Executive Agency Education, Audiovisual and Culture» (EACEA) centralizēti administrēta programma.

Pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 2014. gada 15. maijs.

Informācija par konkursa nolikumu, pieteikuma veidlapa un iesniegšanas kārtība, atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem, kā arī pārējā dokumentācija pieejama EACEA mājaslapā.

Konkursa nolikums latviešu valodā.

Papildu jautājumi jāadresē EK izpildaģentūrai EACEA: ropa.eu

Vairāk informācijas par bilaterālās sadarbības programmām izglītībā Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA) mājaslapā.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

9. janvāris, 2014 plkst. 16:40

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi