Apmaksātas prakses iespējas studentiem, absolventiem un jaunajiem uzņēmējiem starptautiskos pārtikas un lauksaimniecības nozares uzņēmumos

4. aprīlis
.
.

Līdz 10. martam maģistrantūras un doktorantūras studentiem, absolventiem un jaunajiem uzņēmējiem tiek piedāvāta unikāla iespēja pieteikties dalībai Eiropas Inovāciju un tehnoloģiju institūta (European Institute of Innovation & Technology – EIT) zināšanu un inovāciju kopienas «EIT Food» programmās «RIS Fellowships» un «RIS Talents», lai apmaksātas prakses ietvaros gūtu praktisku pieredzi, strādājot Eiropas vadošajos pārtikas uzņēmumos, jaunuzņēmumos un pētniecības organizācijās. 

Pieteikties programmai «RIS Fellowships».

Pieteikties programmai «RIS Talents».

Līdz 10. aprīlim maģistrantūras un doktorantūras studentiem, absolventiem un jaunajiem uzņēmējiem tiek piedāvāta unikāla iespēja pieteikties dalībai Eiropas Inovāciju un tehnoloģiju institūta (European Institute of Innovation & Technology – EIT) zināšanu un inovāciju kopienas «EIT Food» programmās «RIS Fellowships» un «RIS Talents», lai apmaksātas prakses ietvaros gūtu praktisku pieredzi, strādājot Eiropas vadošajos pārtikas uzņēmumos, jaunuzņēmumos un pētniecības organizācijās. 

Praktikantiem būs iespēja attīstīt dažādas kompetences un prasmes, izmantot mentoru sniegto atbalstu, paplašināt savu profesionālo kontaktu loku, kā arī saņemt ikmēneša stipendiju 650 līdz 1350 eiro apmērā «RIS Fellowships» programmā (maģistrantiem) un 850 līdz 1800 eiro apmērā «RIS Talents» (doktorantūras studentiem) ietvaros. Plānotais prakses ilgums ir trīs līdz seši mēneši. 

Tiem, kas vēlas pieteikties dalībai programmās, nav obligāti jāpārstāv studiju programmas, kas tieši saistītas ar pārtikas jomu. Apmaksātas prakses iespējas tiek piedāvātas arī absolventiem, kuri interesējas par lauksaimniecības un pārtikas nozari, kā arī jaunajiem profesionāļiiem, kuri vienkārši vēlas attīstīt savas iemaņas un gūt vērtīgu ierakstu savā CV, tādējādi, iespējams, bruģējot ceļu karjeras uzrāvienam. 

Programmas «RIS Fellowships» un «RIS Talents» ir daļa no Eiropas Inovāciju un tehnoloģiju insitūta (EIT) lauksaimniecības un pārtikas kopienas «EIT Food» īstenotajām aktivitātēm. 

«EIT Food Hub Latvia» darbojas Rīgas Tehniskās universitātes Zinātnes un inovāciju centra paspārnē kā viena no četrām zināšanu un inovāciju kopienām (KIC), un tās darbības pamatmērķis ir veicināt tādu inovāciju un ilgtspējīgu ekonomikas iniciatīvu veidošanos, kas vairo kvalitatīvas pārtikas pieejamību, dod pienesumu vides saglabāšanā un veselības uzlabošanā, kā arī rada jaunas darbavietas. EIT Food darbība aptver visu pārtikas sistēmu, sākot no lauksaimniecības un ražošanas, līdz pat piegādei un gala patērētājam.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Raksta autors

RTU Sabiedrisko attiecību departaments

Publikācijas datums

4. aprīlis plkst. 9:00

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi