|
Projekta nosaukums:
|
Iesaistes darbnīcas par pārtiku
|
Projekta īsais nosaukums:
|
Engagment Labs
|
Vienošanās par projekta īstenošanu numurs:
|
19153-23
|
RTU Projektu reģistra numurs:
|
4787
|
Struktūrvienība:
|
Inovāciju ekosistēmu attīstības nodaļa
|
Projekta administrētājs:
|
Inovāciju ekosistēmu attīstības nodaļa
|
Finansējošais fonds:
|
Eiropas Inovāciju un tehnoloģijas institūta (European Institute of Innovation & Technology – EIT)
|
RTU loma projektā:
|
vienīgais projekta īstenotājs
|
Statuss:
|
Noslēdzies
|
Projekta uzsākšanas datums:
|
01.09.2023.
|
Projekta noslēguma datums:
|
31.12.2023.
|
Finansējuma piešķīrēja nosaukums:
|
EIT Food IVZW
|
Projekta zinātniskais/saturiskais vadītājs:
|
Alina Dolmate |
Projekta vadītājs administratīvajā jomā:
|
Ginta Avena |
Projekta kopējais finansējums:
|
18 750.00 |
Projekta kopsavilkums:
|
Kopumā četru pārtikas darbnīcu dalībnieki tika izaicināti radīt idejas produktiem, kas apvienotu gaļas un augu izcelsmes sastāvdaļas, lai samazinātu kopējo gaļas patēriņu un bagātinātu produktu ar augu izcelsmes uzturvielām. Inovatīvākā produkta ideja saņēma uzņēmuma «MILZU!» atzinību un sadarbībā ar to 2024. gadā tiks ieviesta tirgū. |
Projekta laikā tiks īstenotas sekojošas aktivitātes:
|
Organizētas četras «EIT Food RIS Consumer Engagement Labs» darbnīcas, kur dalībniekiem būs unikāla iespēja ietekmēt pārtikas nozares nākotni un jaunu produktu izstrādi, sadarbojoties ar nozarē strādājošu uzņēmumu, izzināt pārtikas produktu attīstības tendences un izaicinājumus, apgūt jaunas zināšanas veselības, uztura un produktu izvēles jautājumos un attīstīt savu radošumu iedvesmojošā vidē. |
Publicēts RTU mājas lapā:
|
01.09.2023. |