Projekts

.
.
Inovatīvas zivju apstrādes sublimācijas tehnoloģijas izstrāde universāla sabalansēta uztura izveidošanai ar augstu uzturvērtību un ilgstošu uzglabāšanas laiku
Projekta nosaukums: Inovatīvas zivju apstrādes sublimācijas tehnoloģijas izstrāde universāla sabalansēta uztura izveidošanai ar augstu uzturvērtību un ilgstošu uzglabāšanas laiku
Vienošanās par projekta īstenošanu numurs: 20-00-F01101-000002
RTU Projektu reģistra numurs: 4644
Struktūrvienība: Jūras inženierijas centrs
Projekta administrētājs: Latvijas Jūras akadēmija
Finansējošais fonds: Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda pasākums “Inovācija”
RTU loma projektā: vadošais partneris
Statuss: Noslēdzies
Projekta uzsākšanas datums: 01.11.2020.
Projekta noslēguma datums: 31.05.2023.
Finansējuma piešķīrēja nosaukums: Lauku Atbalsta Dienests
Projekta zinātniskais/saturiskais vadītājs: Jānis Baroniņš
Projekta vadītājs administratīvajā jomā: Irina Skurska
Projekta kopējais finansējums:
Projekta kopējās atiecināmās izmaksas plānotas EUR 391 880, t.sk., Lauku atbalsta dienesta līdzfinansējums 90% apmērā - 352 692 EUR.
Sadarbības partneris:
  • Zvejniecības biedrība Kolka
  • Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācija
Publicēts RTU mājas lapā: 02.11.2020.

Universitāte