|
Projekta nosaukums:
|
Inovatīvas zivju apstrādes sublimācijas tehnoloģijas izstrāde universāla sabalansēta uztura izveidošanai ar augstu uzturvērtību un ilgstošu uzglabāšanas laiku
|
Vienošanās par projekta īstenošanu numurs:
|
20-00-F01101-000002
|
RTU Projektu reģistra numurs:
|
4644
|
Struktūrvienība:
|
Jūras inženierijas centrs
|
Projekta administrētājs:
|
Latvijas Jūras akadēmija
|
Finansējošais fonds:
|
Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda pasākums “Inovācija”
|
RTU loma projektā:
|
vadošais partneris
|
Statuss:
|
Noslēdzies
|
Projekta uzsākšanas datums:
|
01.11.2020.
|
Projekta noslēguma datums:
|
31.05.2023.
|
Finansējuma piešķīrēja nosaukums:
|
Lauku Atbalsta Dienests
|
Projekta zinātniskais/saturiskais vadītājs:
|
Jānis Baroniņš |
Projekta vadītājs administratīvajā jomā:
|
Irina Skurska |
Projekta kopējais finansējums:
|
Projekta kopējās atiecināmās izmaksas plānotas EUR 391 880, t.sk., Lauku atbalsta dienesta līdzfinansējums 90% apmērā - 352 692 EUR. |
Sadarbības partneris:
|
- Zvejniecības biedrība Kolka
- Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācija
|
Publicēts RTU mājas lapā:
|
02.11.2020. |