Aicina piedalīties inovāciju darbnīcās, lai radītu idejas jauniem pārtikas produktiem, kas apvienos gaļas un augu valsts labākās īpašības

https://www.rtu.lv/lv/universitate/masu-medijiem/zinas/atvert/aicina-piedalities-inovaciju-darbnicas-lai-raditu-idejas-jauniem-partikas-produktiem-kas-apvienos-galas-un-augu-valsts-labakas-ipasibas
14. augusts, 2023 - Jaunums
RTU

Līdz 21. augustam ikviens pārtikas nozares entuziasts, kas vēlas iesaistīties jauna, inovatīva pārtikas produkta izstrādē, aicināts pieteikties dalībai pārtikas inovāciju darbnīcās «EIT Food RIS Consumer Engagement Labs», ko organizē Rīgas Tehniskās ...

RTU veicinās globālu pāreju uz gudrākām pārtikas sistēmām

https://www.rtu.lv/lv/universitate/masu-medijiem/zinas/atvert/rtu-veicinas-globalu-pareju-uz-gudrakam-partikas-sistemam
15. februāris, 2021 - Jaunums
RTU

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Dizaina fabrika vērtēs dažādu politiku un inovāciju ietvaru ietekmi pārejā uz gudrākām pārtikas sistēmām....

RTU zinātnieku izveidotā «SpirulinaNord» uzrunā arī sportistus

https://www.rtu.lv/lv/universitate/masu-medijiem/zinas/atvert/spirulinanord-uzruna-ari-sportistus
4. augusts, 2020 - Jaunums
RTU

Attīstot spirulīnas audzēšanu bioreaktoros, Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) zinātnieku izveidots uzņēmums «SpirulinaNord» sāk fokusēties arī uz sportistiem. ...

RTU absolvents rada tehnoloģiju nepārtrauktai pārtikas kvalitātes uzraudzīšanai

https://www.rtu.lv/lv/universitate/masu-medijiem/zinas/atvert/rtu-absolvents-rada-tehnologiju-nepartrauktai-partikas-kvalitates-uzraudzisanai
22. oktobris, 2019 - Jaunums
RTU

Rīgas Tehniskās universitātes absolvents Reinis Skorovs biznesā pārvērš bakalaura darbā radītu tehnoloģiju, kas ļauj precīzi izsekot temperatūras izmaiņām pārtikas produkta ražošanā un pārvadāšanā, tā samazinot zaudējumus un riskus veselībai....

Meklēšanas rezultāti

Ir atrasti 4 rezultāti.

Meklētie tagi: