|
Project title:
|
The development of innovative fish sublimation technology for production of universal balanced food with high nutrients maintenance value and long storage period
|
Number of project implementation agreement:
|
20-00-F01101-000002
|
Registration number:
|
4644
|
Department:
|
Centre of Marine Engineering
|
Administrating department:
|
Latvian Maritime Academy
|
Finance fund:
|
Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda pasākums “Inovācija”
|
Project RTU role:
|
leading partner
|
Status:
|
Ended
|
Project start date:
|
01.11.2020.
|
Project end date:
|
31.05.2023.
|
Title of grant issuer:
|
Lauku Atbalsta Dienests
|
General manager:
|
Jānis Baroniņš |
Administrative manager:
|
Irina Skurska |
Total finance:
|
Projekta kopējās atiecināmās izmaksas plānotas EUR 391 880, t.sk., Lauku atbalsta dienesta līdzfinansējums 90% apmērā - 352 692 EUR. |
Partners:
|
- Zvejniecības biedrība Kolka
- Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācija
|
Project published on RTU website:
|
02.11.2020. |