RTU Kultūras centrs
Parādīt izvēlni
RTU Kultūras centrs

RTU Tautas deju ansamblis «Vektors» ar diviem grandioziem koncertiem svinēs kolektīva 65 gadu jubileju!

5. aprīlis
.
.
.

12. aprīlī «Vektors» aicina uz deju uzvedumu dzīvā orķestra pavadījumā «Aiz ko garš pavasar's?» Ķīpsalas izstāžu hallē plkst. 20.00. Uzvedumā piedalīsies vairāk nekā 120 «Vektora» dejotāji, kuri izdejos mainīgo, cerībām piepildīto pavasara laiku līdztekus dabas norisēm, tradicionāliem lauku darbiem un ieražām. «Aiz ko garš pavasar's?» piedalīsies bungu un dūdu mūzikas grupas «Auļi», kā arī vijolnieks Otto Trapāns, koklētāja Latvīte Cirse, ģitārists Jānis Kalniņš un vokālistes Beāte Zviedre, Ieva Sutugova, Zane Dombrovska.
Biļetes pieejamas Biļešu paradīzes kasēs un internetā 

Savukārt 13. aprīlī «Vektors» skatītājus iepriecinās ar krāšņu jubilejas lielkoncertu turpat Ķīpsalas izstāžu hallē plkst. 19.00. Koncertā pulcēsies vairāk nekā 500 dejotāji no TDA «Ačkups», TDA «Dancis», DA «Daiļrade», TDA «Gatve», TDA «Līgo», TDA «Teiksma», TDA «Rotaļa», TDA «Zelta sietiņš» un deju skolas «Dzirnas». Gaviļnieks - TDA «Vektors» - lielkoncertā piedalīsies 150 dejotāju sastāvā. 
Biļetes pieejamas Biļešu paradīzes kasēs un internetā

Tautas deju ansambļa horeogrāfe un mākslinieciskā vadītāja Dagmāra Bārbale viesojās LTV raidījumā «Kultūrdeva», stāstot gan par «Vektoru» un jubilejas svinībām, gan par dejas pedagoģiju un pavasara saulgriežu tradīcijām mūsdienās.
Skatīties raidījumu

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

5. aprīlis plkst. 12:32

Līdzīgi raksti

Jaunumi