RTU Kultūras centrs
Parādīt izvēlni
RTU Kultūras centrs

Par mums

RTU Kultūras centrs piedāvā iespēju studentiem, iesaistoties kādā no 10 amatiermākslas kolektīviem vai interešu klubiem, savu ārpusstudiju laiku pavadīt radoši un aizraujoši, ienesot dzīvē ne vien iknedēļas balss, ķermeņa vai gara treniņu, bet arī jaunus draugus, piedzīvojumus un emocijas.

RTU studenti droši stāv uz lielajām skatuvēm, piedalās Vispārējos latviešu Dziesmu un deju svētkos, Baltijas studentu Dziesmu un deju svētkos «Gaudeamus», starptautiskos konkursos, festivālos, kā arī veido un apliecina RTU kultūras dzīvi.

RTU Kultūras centrs piedāvā iesaistīties arī citos RTU kultūras dzīves pasākumos, piemēram, Danču klubā vai vieslekcijās par kultūras tēmām, kā arī piedalīties RTU kultūras aktivitāšu norišu plānošanā un organizēšanā.

Aicinām  atsaukties studentus, kuriem piemīt talanti, lai palīdzētu tos pilnveidot un kopā rastu iespēju radoši izpausties!

Kultūras centra vēsture

Mūsu sešu gadu desmitu senā un bagātā vēsture veidojusi radošu un stabilu šodienu.

Pakalpojumi

No idejas līdz realizācijai! Piedāvājam atbalstu koncertu, saviesīgu vakaru, fakultāšu izlaidumu un jubileju, semināru u. c. pasākumu organizēšanā un nodrošināšanā RTU telpās un citviet.

Jaunumi

Kalendārs

Jauktais koris «Vivere» un studentu teātris «Spēle» piedalīsies par godu Latvijas valsts svētkiem organizētajā RTU svētku koncertā. Koris izpildīs latviešu komponistu – Z. Liepiņa, A. Maskata, U. Stabulnieka, J. Lūsēna, I. Kalniņa – dziesmas, savukārt studentu teātris atgādinās vēstures notikumus, kuru rezultātā pirms 105 gadiem tapa neatkarīga Latvijas valsts.

Galerija