RTU Kultūras centrs
Parādīt izvēlni
RTU Kultūras centrs

RTU Liepāja DA «Banga» un VPDK «Bandzenieki»

RTU Liepāja DA «Banga» un VPDK «Bandzenieki»

RTU Liepāja deju ansamblis «Banga» (A grupa) dibināts 2009. gada 18. martā – Liepājas dzimšanas dienā. Liepājā – pilsētā, kurā piedzimst vējš, pilsētā, kura atrodas jūras krastā, pilsētā, kurā jūra uzbango. Tāpēc nosaukums «Banga» radies pavisam dabiski, raksturojot vidi, kurā kolektīvs strādā, dzīvo un gūst prieku dejojot. Kolektīva ritmu un viļņus veido jaunieši, kuri ir enerģijas pilni, kuriem sirdij tuvs dejas solis ar vēlmi izpausties dejā.

RTU Liepāja DA «Banga» mākslinieciskā vadītāja Kristīne Kārkliņa.
 +371 2960 75 74;

Mēģinājumi notiek pirmdienās un trešdienās no plkst. 20.00 līdz 22.00 Liepājas Olimpiskajā centrā, Brīvības ielā 39, Rožu zālē.

Plašāk par DA «Banga»facebook;

 

RTU Liepāja VPDK «Bandzenieki»
Īpašs brīdis DA «Banga» bija 2012. gada 19. septembris, kad tā laika Liepājas Universitātes dejotāju saimei pievienojās «Bandzenieki» (D grupa) - vidējās paaudzes dejotāji, izvēloties savus vakarus pavadīt roku rokā, no sirds izdejoties un skaidri pateikt: «Kas grib, tas var!»

Kolektīvs piedalījies Valsts mēroga notikumos - Baltijas valstu studentu Dziesmu un deju svētkos «Gaudeamus» Daugavpilī un Tartu, VIII vidējās paaudzes dejotāju svētkos Jelgavā un Kurzemes novada Deju svētkos un Kurzemes Dziesmu svētkos Liepājā, XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētkos, VPDK «Bandzenieki» 5 gadu jubilejas koncertā, kā arī citos pasākumos, kuros var sniegt dejas doto spēku. 

Mākslinieciskā vadītāja Kristīne Kārkliņa.
+371 2960 75 74;

Mēģinājumi notiek otrdienās un ceturtdienās no plkst. 20.00 līdz 22.00 Liepājas Olimpiskajā centrā, Brīvības ielā 39, Rožu zālē.

Plašāk par VPDK «Bandzenieki»; facebook.