RTU Kultūras centrs
Parādīt izvēlni
RTU Kultūras centrs

«RTU Liepāja» deju ansamblis «Banga» ielūdz uz jubilejas koncertu «Uz Kurzem’!»

7. marts
.
.
.

Rīgas Tehniskai universitātei apvienojoties ar Liepājas Universitāti, RTU Kultūras centram ir piepulcējušies vairāki amatiermākslas kolektīvi, tostarp «RTU Liepāja» deju ansamblis «Banga», kas ielūdz uz savas piecpadsmitās deju sezonas koncertu «Uz Kurzem'!» Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē, 23. martā plkst. 17.

Koncertā uz skatuves kāps vairāk nekā 300 dejotāji no Rīgas, Valmieras un Liepājas, izdejojot tautā iemīļotas dejas, kā arī piedāvājot unikālas jaunrades horeogrāfijas.

Deju ansambļa «Banga» vadītāja Kristīne Kārkliņa par koncertu stāsta: 
«Uz Kurzem'!» mums ir īpašs koncerts, ar kuru svinam DA «Banga» 15. jubileju. Šis laiks ir izdzīvots ar lielu prieku, saviļņojumu un patīkamu izaicinājumu, tāpēc gribam to nosvinēt kopā ar draugiem. Koncertā ikviens dejotājs dalīsies mīlestībā pret deju, lai skatītāji varētu sekot līdzi dejas stāstam, kopā izdzīvojot daudzas jaukas emocijas.

Pirmajā daļā deju kolektīvi «Banga», «Ačkups», «Austris», «Pērle» un «Sadancis» skatītājus priecēs ar tautā iemīļotām latviešu skatuviskām tautas dejām. Savukārt koncerta otrajā daļā būs unikāla iespēja redzēt Rīgas Tehniskās universitātes TDA «Vektors» iestudētās dejas no kolektīva 65 gadu jubilejas uzveduma «Aiz ko garš pavasar's?», ko veido horeogrāfe Dagmāra Bārbale un vairāk kā 120 TDA «Vektors» A un D grupas dejotāji, kā arī deju skolas «Dzirnas» bērni un pusaudži.

Koncertu organizē Biedrība «TDK Banga» ar «RTU Liepāja» atbalstu.

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

7. marts plkst. 18:34

Līdzīgi raksti

Jaunumi