RTU Kultūras centrs
Parādīt izvēlni
RTU Kultūras centrs

RTU Kultūras centrs aicina piedalīties tiešsaistes erudīcijas spēlē «Sesija» studentus, mācībspēkus un darbiniekus

27. janvāris, 2021
.
.
.

Šā gada 10. februārī RTU Kultūras centrs atklās jaunu, intriģējošu un aizraujošu «SESIJU» – tiešsaistes erudīcijas spēli.

Spēle plānota gan kā uzaicinājums, gan kā izaicinājums ikvienam RTU studentam, mācībspēkam vai darbiniekam pārbaudīt savu erudīciju vienotā draudzīgā sacensībā visaptverošās tēmās (vēsture, zinātne, literatūra, ģeogrāfija, kino un vēl, un vēl, kā nu kurā sesijā).

«Spēles nosaukums radies, gada iesākumā iedvesmojoties no sajūtām, ko savulaik dziedāja RTU vīru koris «Gaudeamus» «Šalc Rīgas parki, Tālu sesija, tālu SESIJA vēl...» Valtera Kaminska un Ojāra Vācieša dziesmā «Mūsu Gaudeamus», dalās RTU Kultūras centra vadītāja Asja Visocka.

Kopumā četrās ziemas/pavasara spēlēs, kas norisināsies vienu reizi februāra, marta, aprīļa, un maija mēnešos, tiks noskaidrots katras sesijas uzvarētājs, un maijā Finālspēles noslēgumā tiks paziņoti trīs laureāti, kuri saņems patīkamas un iedvesmojošas pārsteiguma balvas.

Spēle «Sesija» notiks MS Teams vidē laikā no plkst. 19.00 līdz plkst. 20.30.

Ikviens RTU aicināts apliecināt savu azartu un erudīciju pats, un ar šo iespēju aizraujoši izaicināt līdzi sev savu studiju biedru, kolēģi vai pasniedzēju. Spēlei iepriekš nepieciešams pieteikties kā dalībniekam, aizpildot elektronisko anketu. Pieteikšanās spēlei atvērta līdz 8. februārim.

Pirmajā tiešsaistes Sesijā dalībnieki tiksies 10. februārī.

Katrā spēlē dalībniekam būs nepieciešams dators ar interneta pieslēgumu un arī uzlālādēts telefons ar interneta pieslēgumu. Vairāk par spēles noteikumiem var uzzināt, lasot spēles nolikumu.

Otrā «Sesija» pēc mēneša – 2021. gada 10. martā.

Neskaidru jautājumu gadījumā, visi interesenti aicināti sazināties ar RTU Kultūras centra sabiedrisko attiecību speciālisti Līgu Puriņu:  +371 29119564

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

27. janvāris, 2021 plkst. 12:59

Līdzīgi raksti

Jaunumi