RTU Kultūras centrs
Parādīt izvēlni
RTU Kultūras centrs

RTU amatiermākslas kolektīvi pošas XXVII Vispārējiem latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkiem

29. jūnijs, 2023
.
.
.

RTU amatiermākslas kolektīvi pošas XXVII Vispārējiem latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkiem, kas sāksies 30. jūnijā un noslēgsies 9. jūlijā.
Visus svētku dalībniekus redzēsim gājienā «Novadu dižošanās».

Kolektīvi būs klātesoši Dziesmu un deju svētku karogu cildināšanā un Dziesmu un deju svētku virsdiriģentu un virsvadītāju godināšanā.

Vīru koris «Gaudeamus» un jauktais koris «Vivere» sestdien, 1. jūlijā, piedalīsies koru konkursa «Koru kari» finālā . «Gaudeamus» uzstāsies Rīgas Latviešu biedrības namā plkst. 15.47, savukārt «Vivere» Latvijas Universitātes Lielajā aulā plkst. 15.53. Turēsim īkšķus!

RTU Tautas deju ansamblis «Vektors» un koristi dejos un dziedās lielkoncertos «Balts» un «Tīrums. Dziesmas ceļš», lieluzvedumā «Mūžīgais dzinējs» un, protams, noslēguma koncertā «Kopā Augšup». RTU studentu pūtēju orķestri «SPO» dzirdēsim pūtēju orķestru koncertos un noslēguma koncertā Mežaparka Lielajā estrādē. Savukārt studentu teātra «Spēle» veidotā izrāde «Atbildes mākonī» ir iekļauta Dziesmu un deju svētku programmā «Amatierteātru parāde», kas norisināsies M. Čehova Rīgas Krievu teātrī 7. jūlijā plkst. 16.00 Eksperimentālajā zālē.

Plašāk par svētku norisēm

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

29. jūnijs, 2023 plkst. 11:07

Līdzīgi raksti

Jaunumi