RTU Kultūras centrs
Parādīt izvēlni
RTU Kultūras centrs

Noslēgusies RTU Talantu atlase Lielajam izlaidumam 2024!

2. maijs
.
.
.

Paldies ikvienam, kurš iesniedza pieteikumu un parādīja Rīgas Tehniskai universitātei savu talantu!

Ķīpsalā norisinājās RTU Talantu atlase, kas izraisīja plašu interesi ne tikai universitātes studentu, bet arī absolventu un pat pasniedzēju vidū. Iesūtīto pieteikumu bija daudz, taču pēc rūpīgas atlases žūrija izvēlējās 20 labākos pieteikumus, kuru autori tika uzaicināti uz noklausīšanos.

Atlases žūrijā piedalījās: mūziķis, producents, komponists un viens no TV šova «X-faktors» mentoriem Reinis Sējāns, RTU vīru kora «Gaudeamus» diriģents Ivars Cinkuss, alternatīvās mūzikas pārstāvis Edgars Špengelis un RTU Kultūras centra vadītāja un Lielā izlaiduma organizatore Ieva Ose.

Atlase atklāja, ka RTU ir ļoti talantīgi studenti, kuri dzied dažādos stilos un spēlē klavieres, bungas, ģitāru, flautu, kokli un citus mūzikas instrumentus.

Līdz 3. maijam visi atlases dalībnieki tiks informēti par rezultātiem, un tālāk ar jaunizveidoto RTU studentu muzikālo apvienību strādās R. Sējāns, izveidojot unikālu priekšnesumu, kuru visi redzēsim RTU Lielajā izlaidumā 2024.

Aicinājums «Parādi RTU savu talantu» tika organizēts ar mērķi īstenot unikālu radošu ieceri – izveidot muzikālu priekšnesumu, ar kuru RTU studenti sveiks absolventus RTU Lielajā izlaidumā.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

2. maijs plkst. 20:03

Līdzīgi raksti

Jaunumi