RTU Kultūras centrs
Parādīt izvēlni
RTU Kultūras centrs

Krāšņi nosvinēta RTU Ziemassvētku zelta balle

19. decembris, 2023
.
.
.

Ar Latvijas populāru mūziķu uzstāšanos, dejām, meistardarbnīcām, foto stūriem un karaokes dziesmām 15. decembrī Ķīpsalā skaisti nosvinēta RTU Ziemassvētku zelta balle.

Balli atklāja RTU studentu pūtēju orķestris «SPO» un mūziķu apvienība «Viral Mind», uzstājās «Zelta vilks», kā arī muzikālā grupa «RTU Band». Par vakara noskaņu rūpējās radio un TV personība Egons Reiters.

Vakara gaitā viesus pārsteidza RTU Dizaina tehnoloģiju institūta studentu veidotas inovatīvas tērpu kolekcijas. Katram balles apmeklētājam bija iespēja sacensties zināšanās svētku viktorīnā. Arī dejās un citās aktivitātēs – eglīšu rotājumu izgatavošanā, nākotnes izzināšanā, smaržu maisiņu izveidē – varēja piedalīties ikviens, izvēloties visu, ko sirds kāro, un netrūka nekā. Svētkos bija ieradies pats Ziemassvētku vecītis, kurš uzklausīja daudzas, jo daudzas vēlēšanās.

Svinību prieks aizvien virmo gaisā!  Tik daudz sirsnīgu un smaidīgu cilvēku, tik daudz pozitīvu un jaudīgu emociju. Paldies visiem, kas bija kopā un palīdzēja tapt svētkiem tik īpašiem!

Aicinām ielūkoties foto galerijās!

Foto: Jānis Puķītis

RTU Ziemassvētku zelta balle, 2023

 

Foto: Auce Purmale

RTU Ziemassvētku zelta balle/Ziemassvētku vecītis

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

19. decembris, 2023 plkst. 20:26

Līdzīgi raksti

Jaunumi