RTU Kultūras centrs
Parādīt izvēlni
RTU Kultūras centrs

Turpinās pieteikšanās RTU MINI FORMĀTA FESTIVĀLĀ «ES2»

10. marts, 2021
.
.
.

Ja «Radītprieks un Darītprieks» ir Tavi sabiedrotie, nofilmē video savu talantu, hobiju vai radošās prasmes un iesūti to kopā ar dalībnieka PIETEIKUMA  ANKETU  līdz 21.martam.

«Skeito, pārvaldi bungas, ģitāru vai saksofonu, glezno vai zīmē karikatūras, veido no māla vai adi mākslas darbus, nodarbojies ar parkūru, hiphopu vai raksti dzejoļus... – parādi savu aizraušanos, iedvesmo citus un iespējams tieši Tu kļūsi par vienu, kurš nopelnīs balvu!» aicina RTU Kultūras centrs. 

Radošuma vizītkartei izvēlēts mini formāta nosacījums - īss video, kuru students pats var uzņemt ar savu telefonu un turpat kādā no aplikācijām arī sarediģēt atbilstoši festivāla nolikuma video nosacījumiem. Mēs izaicinām studentus dubultot savu vērtību, atklājot apkārtējiem ne tikai savu tehnisko pusi, bet arī savu radošo pusi. 

Jau 25.martā plkst. 19.00 tiksimies Zoom platformā RTU mini formāta festivālā «ES2» uz radošu iedvesmošanos vienam no otra!

Festivālā kā eksperti tiks pieaicinātas trīs radošas personības, kuras izvērtēs iesūtītos video un balvu saņēmējus 3 nominācijās:
•    «Iedvesmojošais talants», 
•    «Aizraujošais hobijs», 
•    «Pārsteidzošās prasmes».

Uzvarētājiem RTU atpazīstamības balvas: hūdijs, džemperis un kepons.

Vairāk par visiem video nosacījumiem festivāla NOLIKUMĀ.

Jautājumu un kādu neskaidrību gadījumā, interesenti aicināti sazināties ar projekta vadītāju Inesi Zemturi  +371 28353011

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

10. marts, 2021 plkst. 14:30

Līdzīgi raksti

Jaunumi