RTU Kultūras centrs
Parādīt izvēlni
RTU Kultūras centrs

RTU tiešsaistes erudīcijas spēle «Sesija» Nr.4 - FINĀLS

5. maijs, 2021, 19:00
Tiešsaistē - MS Teams vidē
.
.
.

Uz noslēdzošo finālspēli, šā gada 5.maijā, aicināti joprojām pieteikties gan RTU studenti, gan RTU darbinieki, un pozitīvā sacensībā trešdienas vakarā sastādīt konkurenci šā brīža spēles kopvērtējuma līderiem atbilžu iesniegšanas veiklībā uz jautājumiem.

Spēles jautājumu tēmas 8.kārtās ir daudzpusīgas. Katrā kārtā - 8 jautājumi ar iespējamiem atbilžu variantiem. Noteikumi pieļauj arī padomdevēju iesaistīšanos vienas mājsaimniecības ietvaros. Tā kā vakars var izdoties negaidīti aizraujošs ne tikai Jums, bet arī ar pavadīto laiku kopā ar studiju biedru, dzīvesbiedru vai pat visu ģimeni, priecājoties par pareizi atbildētajām atbildēm.

Tikšanās vieta un laiks: MS Teams platformā datora ekrānos plkst.19.00, kā arī līdzās katram dalībniekam uz šo mirkli ir nepieciešams uzlādēts telefons ar interneta pieslēgumu atbilžu iesniegšanai.

Spēlei iepriekš nepieciešams pieteikties, aizpildot elektroniski ANKETU. Pieteikšanās ikvienam interesentam atvērta līdz pat spēles norises dienai plkst.12.00.

Par spēles «SESIJA» noteikumiem sīkāk var uzzināt, iepazīstoties ar spēles nolikumu. Iesaistieties paši un izaiciniet līdzās savējos!

Četras ziemas/ pavasara RTU erudīcijas spēles bija RTU Kultūras centra jaunievedums. Tiešsaistē aizvadīti trīs spēļu vakari - 10. martā, 10. februārī, 7. aprīlī, nu kārta noslēgumsesijai pirmajā maija trešdienā, kad spraigā cīņā noskaidrosies visas spēles uzvarētāji kopvērtējumā.

Neskaidru jautājumu gadījumā, visi interesenti aicināti sazināties ar RTU Kultūras centra sabiedrisko attiecību speciālisti Līgu Puriņu:  +371 29119564

Kopīgot rakstu

Pasākumu kalendārs

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

16. marts, 2021 plkst. 12:21

Līdzīgi notikumi

Kalendārs