RTU Kultūras centrs
Parādīt izvēlni
RTU Kultūras centrs

RTU Erudīcijas spēle «SESIJA» Nr.2

10. marts, 2021, 19:00
Tiešsaistē - MS Teams vidē
.
.
.

Spēles intriga ir atklāta - spraigi aizvadīta pirmā Sesijas spēle tiešsaistē. No dalībniekiem saņemtas pozitīvas atsauksmes, tāpēc, lai tas ir kā iedrošinājums pamēģināt ikvienam vakaru pavadīt aizraujoši!

10.martā plkst. 19.00 spēles otrais posms, kurā aizvien aicināti pievienoties RTU studenti, mācībspēki, darbinieki, aizpildot elektronisko anketu. Pieteikšanās atvērta līdz 10.marta plkst.12.00. Piesakies!

Draudzīgā sacensībā savu erudīciju var pārbaudīt visaptverošās tēmās - vēsture, zinātne, literatūra, ģeogrāfija, kino, māksla un vēl, un vēl, kā nu kurā sesijā. Katrā spēlē - astoņas kārtas, kas vienlaikus aptver kādas 8 tēmas. Katrā kārtā 8 jautājumi. 

Dalībniekam piedaloties nepieciešams dators ar interneta pieslēgumu un arī uzlālādēts telefons ar interneta pieslēgumu. Vairāk par visiem noteikumiem var uzzināt, iepazīstoties ar spēles nolikumu.

RTU Erudīcijas spēles «SESIJA» pieteikumā dzirdams fragments no Valtera Kaminska un Ojāra Vācieša dziesmas «Mūsu Gaudeamus» - īpašs veltījums Rīgas Tehniskās universitātes vīru korim «Gaudeamus». 

Koris dibināts 1959. gadā. Tā pirmais mākslinieciskais vadītājs bija diriģents Edgars Račevskis, šobrīd (nu jau 25. gadu) kora mākslinieciskais vadītājs, galvenais diriģents ir Ivars Cinkuss. Toreiz, kad radās dziesma, kori vadīja nu jau daudzu Vispārējo latviešu Dziesmu svētku virsdiriģents Edgars Račevskis. 
Viņš par dziesmas rašanos stāsta: 

Spēles «SESIJA» norises datumi nākamajos mēnešos: 7.aprīlis un 5.maijs (tāpat trešdienās). Pirmā spēle tika aizvadīta 2021. gada 10.februārī.

Neskaidru jautājumu gadījumā, visi interesenti aicināti sazināties ar RTU Kultūras centra sabiedrisko attiecību speciālisti Līgu Puriņu:  +371 29119564

Uz tikšanos!

Kopīgot rakstu

Pasākumu kalendārs

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

12. februāris, 2021 plkst. 8:00

Līdzīgi notikumi

Kalendārs